Yapılmadı. 50000 de bakıyorlar. Sanizman yağını değiştirelim dediler ben hayır dedim 50.000 de yapacağımı söyledim. Anlaşılan 50.000 bakımı seneye bana çok masraflı olacak.Subap ayarı yaptılar mı?
Yapılmadı. 50000 de bakıyorlar. Sanizman yağını değiştirelim dediler ben hayır dedim 50.000 de yapacağımı söyledim. Anlaşılan 50.000 bakımı seneye bana çok masraflı olacak.Subap ayarı yaptılar mı?
3 saat 40dk işçilik… Aracın parçalarının montajı o kadar sürmüyor fabrikada. Max harcadıkları süre 1saat.Ekli dosyayı görüntüle 26910540 bin bakımı- fren hidroliği ve subap ayarıyla beraber verdikleri fiyat. Kayseri inciroğlu. İşçilik ücreti konusunda birley yapmadıklarına eminim.
Hocam ortada bişey yok maşallah işçilik le ön plandalar...Ekli dosyayı görüntüle 26910540 bin bakımı- fren hidroliği ve subap ayarıyla beraber verdikleri fiyat. Kayseri inciroğlu. İşçilik ücreti konusunda birley yapmadıklarına eminim.
3 saat 40dk işçilik… Aracın parçalarının montajı o kadar sürmüyor fabrikada. Max harcadıkları süre 1saat.