İnşaallah.Sonucu burda paylaşırsanız yararlı olacak bizler için.
İnşaallah.Sonucu burda paylaşırsanız yararlı olacak bizler için.
Merhaba. Sorun nedir su an? Bende de ayni sorun vardi sizden gelecek feedback e gore hareket edecegim.Anlıyorum, son olarak 7023 deneyip olmazsa sizin paylaştığınız ampulü almayı planlıyorum. Markasız ürünlerde risk fazla maalesef. Photon u önceki aracımda 2 yıla yakın kullandığım için photon öncelikli almak istiyorum.
Photonlar sönerken titreme yapıyordu. Aşağıdakilerden aldım sıkıntı yok şu anda.Merhaba. Sorun nedir su an? Bende de ayni sorun vardi sizden gelecek feedback e gore hareket edecegim.
Arkadaslar arka sinyalleri led e cervirdim. Femex premium t20 7443 9w led ampul kullandim. Hizli yanip sonme sorunuyla karsilastim. Bu sorunu cikarmayan led ampül oneriniz var mi
Cok tesekkur ederim bilgilendirme icin.Photonlar sönerken titreme yapıyordu. Aşağıdakilerden aldım sıkıntı yok şu anda.
Oled Garaj Honda Civic Fc5-FK7 İç Aydınlatma Led Ampul Seti 6 Par 119,90 TL yerine 108,90 TL
Oto Ampulü Modelleri ve Fiyatları - n11
Oto Ampul ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Araç Ampul çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ben 1 yıldan fazla zamandır kullanıyorum. Problem yaşamadım. 2020 fc5 exe+Photon ph7215 sna led aldım dörtlüde sorun yok ama sağ sol sinyal de hızlı yanıp sönme yapıyor böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?