Dediğiniz ürün şu sanırım değil mi ?
Polen Filtresi Modelleri ve Fiyatları - n11
Polen Filtresi ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Polen Filtresi çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Kendilerinin hava filtresini de alayım mı o halde ne düşünürsünüz ?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Üstad hava filtresi nasıl gerçekten bosch mu yağlı filtremiBen de bu setten satın almıştım. Hava ve yağ tam uyumlu fakat polen 1 cm kadar kısa geliyor. ben polen filtresini sardes marka aldım o tam uyumluydu. hava ve yağ filtreleri gayet kaliteli.
Hocam aracın 1.6 ise bence uygun ve bu site mann tarafından kullanıcılar için tedarkçi site ürünlerde orjinal çekinmedende alabilirsinCivic X
Binek, hafif ticari ve ağır vasıta araç gruplarında ''En iyi parça en iyi hizmet'' Filtre Marketim - Kaymazlar Motorwww.filtremarketim.com
Linkteki Civic X 1.0 Vtec için olan yağ ve polen filtresi uygun mudur acaba size ? Toyo Roki made in thailand olabiliyor çakmaları. Bosch servislerden temin edilebiliyorsa güzel olur hava filtresi de. Bakmak lazım.
Üstad tedariği nereden yapıyorsun n11 mi varsa link alablir miyimOrijinal marka olan Toyo Roki gibi yağlı bir dokusu yok ama genel anlamda malzeme kalitesi iyi çünkü daha önce wunder, rixenberg, grat gibi markaların filtrelerini de kullandimıştım onlara göre daha iyi. Gerçek bosch mu onun net cevabını veremem ama ürünün içinde olduğu kutu da sahte olamayacak kadar kaliteliydi. Ben 5~6 ayda bir değiştiğim için sıkıntı yaşamıyorum.
Buradaki bosch hava filtresini araştırdım ürünü bulamadım sahte olması durumu olabilir miOto Filtre Setleri Modelleri ve Fiyatları - n11
Oto Filtre Setleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Oto Filtre Setleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu ürünü almıştım. Satıcı FZRulman %100 oranında bie memnuniyeti var. Bu mağazanın sahte ürün satacağına ihtimal vermiyorum. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.