Aracım 5700 km'de 42 gün oldu aracımı teslim alalı.Bilirsiniz zaten Karadeniz turunu felan yazmıştım burda aracı anlatmak icin fakat ya ben yanlış hissediyorum yada gerçekten bir sorun var..
Son bir haftadır aracımızı yoğunluktan biraz performanslı kullanıyorum bundan dolayı freni haliyle daha çok kullanmaya başladık ama sanki arac bu performanslı kullanışı kaldıramadı gibi..
Konforda düşme hissediyorum ilk bindiğimde bu araçta kasisleri kabine hissettirmemesi dikkatimi cekmisti ve sessiz çalışan süspansiyonlar dikkatimi cekmisti fakat ben sanki artık daha sesli çalıştığı ve kabine daha fazla sarsıntı vermeye başladı o ilk gun bindiğim fren hissiyatını alamıyorum durması icin dibine kadar basmak gerekiyor ilk aldığım hafta frenine hayran kaldigim araçta hissediyorum bunları ben araçta trim seslerine cok takarım sessiz arac fakat bazen an geliyor kapılardan cok hafif trim sesi geliyor bazen en bozuk yolda bile fısıltı seviyesinde bile bir ses gelmiyor tabiki suan net tespit degil bunlar 1 hafta üzerinde duracağım 5bin km'de bir araçta bunlar boy gösteriyorsa Honda'ya olan hastalığımı yenmeye çalışıp aracı satmaya bakacağım gerçi tek biz hasta değiliz yıkatıp parlatınca trafikte bizim araçlara bakarken kaza yapacak adamlar gördüm c sınıfı arabanın bu kadar dikkat çekmesi de ayrı hoşuma gitmiyor degil.. Son diyeceğim gecen de cok hafif bir frenleme de 8km civarlarında giderken o esnada frenlerimden cok hafif bir ses geldi hanı diskler biter de ses gelir ya onun cok daha hafifi yazı biraz uzun oldu okuduğunuz icin teşekkür ederim
Sevgiler