Anteni nereden aldınız? Ben hondaya uygun bulamadımArkadaşlar gps anteni olmadığı için. gittim gps anteni taktırdım ve sorun çözüldü.
Dahili anten taktilar. 150 liraydi yanlis hatirlamiyorsam. Biraz ugrastilar ama yaptilar. Ankaradayim ben, adres verebilirim isterseniz?Anteni nereden aldınız? Ben hondaya uygun bulamadım
Teşekkürler. Ben Gaziantep'teyimDahili anten taktilar. 150 liraydi yanlis hatirlamiyorsam. Biraz ugrastilar ama yaptilar. Ankaradayim ben, adres verebilirim isterseniz?
Hi-tech elektronik diye bir yerde yaptirdim. Anteni dahili taktilar. İlk basta olmadi. Bir sure ugrastilar. O zamandan beri sorunsuz kullaniyorum.
Dahili anten taktilar. 150 liraydi yanlis hatirlamiyorsam. Biraz ugrastilar ama yaptilar. Ankaradayim ben, adres verebilirim isterseniz?
Hi-tech elektronik diye bir yerde yaptirdim. Anteni dahili taktilar. İlk basta olmadi. Bir sure ugrastilar. O zamandan beri sorunsuz kullaniyorum.
Teşekkürler. Ben Gaziantep'teyim
Ben direk gidip orda taktırmıştım. Ama baya bi uğraştılar. Umarım halledersiniz.Aradım burayı bizde yok dediler bende aliexpresden aipariş verdim
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhaba aynı sorun bende de var. Siz hangi anteni sipariş ettiniz. Uyumlu oldu mu. Rica etsem uyumlu olduysa bana da link atabilir misiniz? ibrahimsancar@hotmail.comAradım burayı bizde yok dediler bende aliexpresden aipariş verdim
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.