Yalnız satıcı ürün fiyatını aynen yazdığı için gümrük ödüyorsunuz 35 tl bilginiz olsun.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben hiçbirşey ödemedim .
Sadece hayal et
Yalnız satıcı ürün fiyatını aynen yazdığı için gümrük ödüyorsunuz 35 tl bilginiz olsun.
Merhaba Arkadaşlar , iyi bayramlar .
Bugün modülün montajını kendim yaptım . 15 km ulaşınca kapılar otomatik kilitleniyor. Tüm camlar ve sunroof açık ken park ettiniz . Otomatik kapılar açılıyor . Anahtarı kontaktan çıkarıp kapınızı açtığınızda aynalar otomatik kapanıyor . Sonrasında kapatma tuşuna bastığınızda aynı anda camlar ve sunroof kapanıyor. Kesme , delme kablo ekleme vs yok. Herşeyi ile mükemmel çalışıyor. . Kesinlikle öneriyorum . Video çekimi yapamadım . Hem montaj hem video olmadı ama ilerleyen günlerde çekerim. Artık otomatik kilitleme, cam kaldırma ve ayna kapama sorunumuz tarih oldu.
Kazasız günler dilerim.
Sadece hayal et
Merhaba hayırlı olsun. Aynı modülden ben de taktırdım ama şöyle bir sorun var. Şuan yıkamaya geldim. Aynalar kontağa bağlı olduğu için kontağı kapatınca aynalar kapanıyor ama ben yıkama için açık kalsın istiyorum açık kalmıyor.yanlış bağlanmış olabilir mi kilitlemeye mi bağlanması gerekiyor acaba?