Arkadaşlar merhaba ; 
Bu Çinliler bu işi biliyorlar . Mükemmel paketleme , süper görünüm. Çok memnun kaldım . Test aşaması başarılı. Bayramda montaj yapacağım. Şu anda malum işler yoğun. Hatta 10 adet daha sipariş vereceğim görüşüyorum.
 . Mükemmel paketleme , süper görünüm. Çok memnun kaldım . Test aşaması başarılı. Bayramda montaj yapacağım. Şu anda malum işler yoğun. Hatta 10 adet daha sipariş vereceğim görüşüyorum.
Kesinlikle kesme biçme yok , tamamen soket ... 15 km hızda kapılarda otomatik kitliyor.

Sadece hayal et

Bu Çinliler bu işi biliyorlar
 . Mükemmel paketleme , süper görünüm. Çok memnun kaldım . Test aşaması başarılı. Bayramda montaj yapacağım. Şu anda malum işler yoğun. Hatta 10 adet daha sipariş vereceğim görüşüyorum.
 . Mükemmel paketleme , süper görünüm. Çok memnun kaldım . Test aşaması başarılı. Bayramda montaj yapacağım. Şu anda malum işler yoğun. Hatta 10 adet daha sipariş vereceğim görüşüyorum.Kesinlikle kesme biçme yok , tamamen soket ... 15 km hızda kapılarda otomatik kitliyor.

Sadece hayal et

. Kesinlikle öneriyorum . Video çekimi yapamadım . Hem montaj hem video olmadı ama ilerleyen günlerde çekerim. Artık otomatik kilitleme, cam kaldırma  ve ayna kapama sorunumuz tarih oldu.
. Kesinlikle öneriyorum . Video çekimi yapamadım . Hem montaj hem video olmadı ama ilerleyen günlerde çekerim. Artık otomatik kilitleme, cam kaldırma  ve ayna kapama sorunumuz tarih oldu. 

kusura bakmayın
 kusura bakmayın