Cok gecmis olsun. insan dusunmeden edemiyor.acaba uretimsel hata mi var diye?Dusuk hizdan dolayi da acilmamis olabilir.Hangi bayi cikisli arac?
Abi avukat ile görüştüm dava 2 Sene sürüyor ve masrafları çok Nakit im olmadığı için açamadım dava ve dediğin gibi alsınlar götüne soksunlar arabayı sonunda kaza yaptım tek kolla sürüyorum arabayı zaten engelli aracı hakimiyeti sağlayamadım tutamadım aracıAaaaa senmiydin o arkadaş kardeş ne deyim verilmiş sadakan varmış da o hızda öyle bir kazayla atlatmışsın.Okumuştum sen demiştin ben kaza yaparım kesin diye bununla geçmiş olsun canım kardeşim. Çok afedersin diğer arkadaşlarda affetsin beni ama git deki o servistekilere ALIN GÖTÜNÜZE SOKUN ŞİMDİ BU ARACI DE. Çok açık net.
Honda plaza Marmara Çıkışlı ama araç yürümediği için honda cem e çektim en yakın servis orası idiCok gecmis olsun. insan dusunmeden edemiyor.acaba uretimsel hata mi var diye?Dusuk hizdan dolayi da acilmamis olabilir.Hangi bayi cikisli arac?
Abi araba takılmasa demire sağ a yatıyordu demir e Takıldı tuttu aracı servis te görüşeceğimSen hala vermedin mi mahkemeye onları ? Bu kaza da bahanesi olsun ver mahkemeye maddi manevi tazminat acıma kardeşim bunun olacağı öncesinden belliydi zaten gerçekten büyük geçmiş olsun.Böyle atlatmışsın.
Abi pişmanlık benim gözümde honda pişmanlıkBenim önceki aracım 2009 civic FD6 idi 2 yıl sorunsuz kullandım ne böyle şeyler gördüm ne böyle şeyler yaşadım.Ne bilim FC5 ler niye böyle anlamış değilim.
Allah yardımcın olsun kardeşim tekrar geçmiş olsun kaskodan yapılacak madem herşeyini yaptır bari bu sorunları bir daha yaşamaman dileğiyle. Fren merkezi direksiyon kutusu kaportadan öncelikli değişmesi gereken parçaların bence. Hasar kaydı çoğalır ama en azından kafan rahat kullanırsın bundan sonra.Abi avukat ile görüştüm dava 2 Sene sürüyor ve masrafları çok Nakit im olmadığı için açamadım dava ve dediğin gibi alsınlar götüne soksunlar arabayı sonunda kaza yaptım tek kolla sürüyorum arabayı zaten engelli aracı hakimiyeti sağlayamadım tutamadım aracı
RNE-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Onları nasıl kasko dan değiştireceğim ustam Fren merkezini Dreksiyon kutusunu falan KompleAllah yardımcın olsun kardeşim tekrar geçmiş olsun kaskodan yapılacak madem herşeyini yaptır bari bu sorunları bir daha yaşamaman dileğiyle. Fren merkezi direksiyon kutusu kaportadan öncelikli değişmesi gereken parçaların bence. Hasar kaydı çoğalır ama en azından kafan rahat kullanırsın bundan sonra.
Onları nasıl kasko dan değiştireceğim ustam Fren merkezini Dreksiyon kutusunu falan Komple
RNE-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.