Bende 2019 eco elegance var ayni durum soz konusu servise gittim acaba kacak varmi diye kacak yok dediler suyu eklediler 1 hafta sonra yine ayni seviyeye geldi tahliye borusunda atmis cunku antifiriz lekesi vardi sogukken minimumun biraz altinda kaliyor motor isininca kontrol et maksimum seviyesine kadar cikar.@NoFeaR Abi merhaba. Görselde yedek depo / yedek depo kapağı olan yerdeki sıvı minimumun altında. Servisi aradım. Motor soğuksa normaldir. Isınınca seviyesi yükselir dedi.
Bu sıvı motor soğutma suyu mu oluyor?
Ve minimumun altında olması normal midir? (servis yetkilisinin dediğine pek güvenemedim ne yazık ki) Öyle olsa neden minimum diye asgari bir sınır koysunlar.
Bu durumdan anlaşılan;Bende 2019 eco elegance var ayni durum soz konusu servise gittim acaba kacak varmi diye kacak yok dediler suyu eklediler 1 hafta sonra yine ayni seviyeye geldi tahliye borusunda atmis cunku antifiriz lekesi vardi sogukken minimumun biraz altinda kaliyor motor isininca kontrol et maksimum seviyesine kadar cikar.
SM-G920F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Oyle gozukuyor yaklasik 1 ay gecti minumum biraz altinda suan seviyesi. seviste usta 1 litrelik antifiriz gozumun onunde acti arac soguktu maksimum seviyesine yakin olacak sekilde doldurdu 4 5 gun sonra baktim tekrar eski haline gelmis tahliye borusundan atmis hepsini heryer antifiriz lekesiydiBu durumdan anlaşılan;
Minimum seviyesini bir miktar yukarıdan işaretlemişler.