elegance larda navigasyonsuz bos ekranlarda gosteriyor, on ve arka sensor mesafelerini.Elegance larda göstermiyor diye biliyorum benimkinde de göstermiyor
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
FC5_ELEGANCE
elegance larda navigasyonsuz bos ekranlarda gosteriyor, on ve arka sensor mesafelerini.Elegance larda göstermiyor diye biliyorum benimkinde de göstermiyor
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynen öyle honda go yu ekstradan 2000tl +kdv ye satıyorlar ama bu ekranda ön ve arka park sensörlerini görsel olarak göstermiyor sadece geri vitese takınca gösteriyor. Dar bir yerden geçerken sensörler ötüyor ama sağdan mı yoksa soldan mı yaklaşıyorsunuz belli değil.elegance larda navigasyonsuz bos ekranlarda gosteriyor, on ve arka sensor mesafelerini.
FC5_ELEGANCE
Çok büyük eksiklik. Maalesef göstermiyor. Dar bir yere girince tum sensörler ötüyor. Nereye fazla yaklaştığınizi anlamiyorsunuz.
Bu konuya cözüm buldunuz muMerhabalar 2018 honda civic eco elegance aldım navigasyonlu olan. arkadaşlar kör nokta sistemini ekranda göstermeyi nasıl ayarlayacam acaba multimedya ekranından ayarlarda bişey çıkmıyor. Teşekkürler