- Ad Soyad
- yiğit alp yaşin
- Aracınız
- Civic FC5 2018
Arkadaşlar selam almam gereken parçalar;
Motor yağı
Şanzıman yağı
Yağ filtresi
Hava fitresi
Polen filtresi
Ön disk ve arka disk takımı balatalarla beraber
Kendi araştırmalarım sonucu internetten bunları bulabildim fakat sonradan firma adlarını Google dan aratınca çok fazla şikayet gördüm. Bu tip parçalar internetten alınabilir mi alınırsa nereler güvenilirdir öneriniz varsa yazabilir misiniz ? İnternetten alınmaz diyorsanız bugün parçacıları gezmeye başlıycam çünkü. Kendi bulabildiğim parçalar internet üzerinden;
www.uzmanparca.com
www.uzmanparca.com
www.uzmanparca.com
Motor yağı
Şanzıman yağı
Yağ filtresi
Hava fitresi
Polen filtresi
Ön disk ve arka disk takımı balatalarla beraber
Kendi araştırmalarım sonucu internetten bunları bulabildim fakat sonradan firma adlarını Google dan aratınca çok fazla şikayet gördüm. Bu tip parçalar internetten alınabilir mi alınırsa nereler güvenilirdir öneriniz varsa yazabilir misiniz ? İnternetten alınmaz diyorsanız bugün parçacıları gezmeye başlıycam çünkü. Kendi bulabildiğim parçalar internet üzerinden;

Honda Civic FC5 1.6 iDTEC Dizel Yağ Filtresi 2018-2021 Mann Filter
2018 - 2019 - 2020 - 2021 Honda Civic Uyumlu Mann Filter Marka Yağ Filtresi En Uygun Fiyat ve İade Garantisiyle Uzman Parça'da!

Honda Civic FC5 Alerjik Polen Filtresi 2017-2021 Mann Filter
2017 - 2018 - 2019 - 2020 - 2021 Honda Civic Uyumlu Mann Filter Marka Alerjik Polen Filtresi En Uygun Fiyat ve İade Garantisiyle Uzman Parça'da!

Honda Civic FC5 1.6 iDTEC Dizel Hava Filtresi 2018-2021 Blue Print
2018 - 2019 - 2020 - 2021 Honda Civic Uyumlu Blue Print Marka Hava Filtresi En Uygun Fiyat ve İade Garantisiyle Uzman Parça'da!