Göksun46
0
Arkadaslar acil çözüm bulmam gerek aracım 3 günlüğüne emanet verdim yağ ve suyu tamamdı, yaklasık 750 km yapmıs araçı teslim aldım sogumadan kontak çevirdim çalıstıgında boğuşmuş gibi tekleyerek çalıştı 1 dk sonra düzeldi 2 km kadar gittim kaloriferi açtım doğuk üflüyordu ve tüpe geçmedi fakat hararet 90 civarıydı biraz ilerledim hararet 110 130 civarı gezdi fakat kalorifer hala soguk ve tüpe geçmedi durdum hararet 50lere geldi sabah radyatörü açtım su yok takviye bidonu agzına kadar dolu 2 litreye yakın su koydum, yağına baktım yağ temiz eksilme yok aracı çalıştırdım yine yüksej devirde tekleyerek ve yogun dumanla çalıştı 1 dk sonra düzeldi kalorifer ısındı tüpe geçti maraştaki ustamı aradım üst kapak yediğini ağır ağır gelebileceğimi söyledi yaklaşık 90 km mesafeyi gittim hemde 90 110 arası hızla hiçbir problem olmadı hararet artmadı ama 20 ile 90 arası gezindi daha önce böyle olay başına gelen oldumu hararet yapan arac genelde su kaynatır ama bilemiyorum lütfen yardımvı olun teşekkürler 0543 843 9238
WAS-LX1A cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
WAS-LX1A cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.