Civic Fe1 havalandırma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ssabri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Sabri özer
Aracınız
Civic FE1 2024
FE1 Civic havalandırmalardan klimayı kapatmama rağmen sıcak hava gelmeye devam ediyor,ortada olan havalandırma boşluklarından sıcak hava geliyor ve kapatma düğmesi de yok ,ne yapmam gerektiğini bilen var mı bı sorun mu var acaba arabada

Ad Soyad
Ziya T.
Aracınız
Civic FE1 2023
Klima kontrol düğmelerinin hemen altında bir tuş var araba görseli içinde de yuvarlak devirdaim işareti olan butona basın

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
FE1 Civic havalandırmalardan klimayı kapatmama rağmen sıcak hava gelmeye devam ediyor,ortada olan havalandırma boşluklarından sıcak hava geliyor ve kapatma düğmesi de yok ,ne yapmam gerektiğini bilen var mı bı sorun mu var acaba arabada

fan ve klima/kaloriferi kapamadan önce içeride üfürmeye devam etmesi halinde memnun olduğunu dereceye getirin sistemi (klima/kalorifer açıken) ve o şekilde söndürün.

atıyorum gece siz sıcağı açtınız dışarısı soğuk sizde dereceyi en yüksekte açıktınız ama öğlen oldu artık gerek kalmadı kullanmaya o durumda söndürdüğünüzde bile dediğiniz gibi hafiften bile üfürse sıcak üfürmeye devam ediyor bunu kabinde daimi şekilde taze hava girmesi için yapıyor.

o durumda siz gece atıyorum 28c dereceye getirip kullandıysanız gündüz aracı sürecekken kaloriferi 28c yerine 22cye alın ve öyle kapatın güzel güzel taze hava girecek ve sizi rahatsız etmeyen bir derecede girecektir.

devirdaimi kapatmak kesin çözüm ama ondada içeride taze hava akışı tamamen duracak buda pek iyi birşey değil

Ad Soyad
Sabri özer
Aracınız
Civic FE1 2024
Teşekkür ederim arkadaşlar,bende problem var zannediyordum çünkü normalde kapatılabiliyor olmalıydı

Geri