Ankara'da bayii ile görüştüm. Üç aşağı beş yukarı bu fiyatlarda olacak dediler.Hatta 176300 civarı hesaplayıp. Buna göre dendi.Kesin rakam mı? Bilgiyi nereden öğrendiniz..!
Ankara'da bayii ile görüştüm. Üç aşağı beş yukarı bu fiyatlarda olacak dediler.Hatta 176300 civarı hesaplayıp. Buna göre dendi.
Bugün yarın sayfada açıklanır zaten
Buna rağmen yok satıyorlar. 2019 modelin fabrikada bile kalmadığını belirttiler. Varın siz hesap edin. Kazanmadan harcamanın sınırını.şu paralara bak yav. şubat ayında 119 bine aldıgım araç kaça satılıyor...
Dizele gerek yok dizelinn artik hiç bir artısı yok burdan dizel alacak arkadaşlar a seslenıyorum bosuna para vermeyın dizele ılerleyen senelerde yerli araba muhabbeti yaygınlasınca dizele yasak getirebilirler çevre muhabbet i için ..mazot ve benzin fiyatları arasındaki makas kapandı yınede alacak arkadaşlar kendi bılır ama aradaki o makası kapatmak artık çok zor... Dizel araba bayır da bir üst vites gitmek için almaya bence deymez dpf bakım maliyeti vs ...sırf sorunn
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Listenin en altında 01/12/2019 yazıyor. Ayrıca genel fiyat listesini açtığınız zaman "fiyatlarımız güncelleniyor" yazıyor.Honda Civic Sedan Fiyat Listesi | Honda
Honda Civic Sedan 2019 fiyat listesi Honda.com.tr'de. Honda Civid Sedan 1.6 Premium, Elegance ve diğer modellerinin fiyatlarını için buraya tıklayın.honda.com.tr
fiyatlar güncellenmiş..
Listenin en altında 01/12/2019 yazıyor. Ayrıca genel fiyat listesini açtığınız zaman "fiyatlarımız güncelleniyor" yazıyor.