Civic FK7 Civic HB (FK7) Fren Balataları Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VaiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkhnbkkl

+300hp
Ad Soyad
Gökhan Bakkal
Aracınız
Civic FC5 2017
Orjinal servisinki ATE marka.
Ben disk ve balata satıyorum ihtiyacı olan ulaşabilir.

Aracınız
Civic FK7 HB 2018
42bin km'de ön balatalar bitmiş. Servis arkayı da değiştirelim dedi telefonda aslında 15bin km daha gidermiş arkalar. Yine de ön ve arka toplam 3200 tl ye serviste yaptırdım

Konuyu hortlatiyorum. Servis sadece oarca fiyatina on arka balata 8500 dedi. Arac 67binde sol arkadan birkac gundur cizz sesi geliyordu bugün ses kesildi. Acaba o tel mi kirildi yoksa tasmi vardi bilemiyorum. Gözle bakinca sol arka zayif ama diger hepsi oldukça iyi duruyor. Internetten arka blueprint on bosch aldim. (bizim arkalar sanirim fc5 ike ayniymis bir servis çalışanı söyledi) suan ne yapsam bilemiyorum. Fren pek kullanmam 120 bin gider diyordum ancak sol arka nasıl bu kadar farklı azaldı bilmiyorum.

Ad Soyad
Özkan demir
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
Konuyu hortlatiyorum. Servis sadece oarca fiyatina on arka balata 8500 dedi. Arac 67binde sol arkadan birkac gundur cizz sesi geliyordu bugün ses kesildi. Acaba o tel mi kirildi yoksa tasmi vardi bilemiyorum. Gözle bakinca sol arka zayif ama diger hepsi oldukça iyi duruyor. Internetten arka blueprint on bosch aldim. (bizim arkalar sanirim fc5 ike ayniymis bir servis çalışanı söyledi) suan ne yapsam bilemiyorum. Fren pek kullanmam 120 bin gider diyordum ancak sol arka nasıl bu kadar farklı azaldı bilmiyorum.
Ben gecen gun otosupermarketten arka taraflar icin ate disk brembo balata aldim 5.500’a bitirdim isi , serviste sadcee disk 5.500 diyordu , balatalar aynidir ama disk olculeri farkli fc5 ile diye biliyorum

Geri