Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüm sonuç verdi.
Araç yıkanırken eskisi kadar çöp durmuyor.
En azından su tutunca çıkacak bir yeri var.
Arka tampondaki siyah lipi ile tampon arasına da aracı aldığım da siyah silikon çekmiştim.
Şimdi aracı yıkarken iki parça arasından kum tanecikleri kusmuyor.
Dün Malatya Ilıcak Honda servisinde 10.000 bakıma girdim 900tl fatura kestiler aracın birkaç sıkıntısı vardı söyledim onlarda olduğu gibi duruyor elini bile sürmemişler. 900tl biraz yüksek geldi gibime geliyor ne dersiniz.
10 bin bakımı için 725 tl , 20 bin bakımı için 850 tl ücret ödedim. Zaten servise bir şey dedin mi faso fiso yaptıkları yok bir dahakine başında duracağım gözümün önünde yaptıracam hepsini. Gerekirse kavga çıkaracam bir şeyi yapacam deyip diğerini bozuyorlar ya.
Erken servis ve yağ değişimi gelen araçlarınızda hiç yağ kontrolü yapmışmıydınız ? Yağınızda eksilme yada fazlalaşma varmıydı ?
Diğer önemli bir nokta yağlarınızın durumu nasıldı ? benzin kokusu aldınızmı yağ çubuklarınızdan ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.