DEĞERLİ CİVİC KULLANICILARI. HONDA TÜRKİYE İLE YAPMIŞ OLDUĞUM GÖRÜŞMELERDE ECO CIVIC MODELLERİNDE Kİ BENZİN GÖSTERGESİNİN DÜŞMESİYLE İLGİLİ CİHAZLAR SERVİSLERİN MÜŞTERİLERİNİ ÇAĞIRIP ÜCRETSİZ MONTAJI YAPILACAKTIR. TÜM HONDA SEVERLERİN BİLGİSİNE...
Abicim benim öğrenmek istediğim şu, araç alınmadan bilgi verildi tebliğ edildimi hayır, peki ben beğenmiyorum istemiyorum yasal hakkımız yokmu, yada yasal hakkını arayan yokmu, ya burda yok şu çıkmışmı yok aparat çıkmışmı, yani ben bunu anlamıyorum...
arkadaslar bende 2014 elegance var..eko diil serviste lpg taktırdım.benzin ful iken gösterge hiç düşmüyo. fakat bıraz benzin kulladığım zaman lpg de olsa bile benzin dusuyo gösteriyo ve kontağı kapatıp tekrar actığımda yıne aynı yerde duruyo.cok az benzin doldurmadan da full göstermiyo bu normalmıdır kı servise gidip gitmeme konusunda kararsızım.. tesekkur ederim simdide.
arkadaşlar honda civic econ 2013 veya 2014 farketmez
honda civic econ olmayan modeli yani
1.6 Premium (Düz)
1.6 Premium Eco (Düz)
bu iki secenek performans olarak aynımıdır. econ model civic, econ olmayan civicler kadar hız yapamıyormu. motorları aynı değilmi bu iki seçeneğin. örneğin 230-240 km hıza 1.6 Premium (Düz) ile elde ettiysek ,1.6 Premium Eco (Düz) ile bu hıza benzinde veya lpg'de ulaşılırmı. aranızda deneyen varsa cvp verebilirmi lütfen. :+1: :thank: .duv. :driver: :driver: :driver: