Hocam valla takmayın benim araca avm de takıklar var. İlk park ettim daha haftalık biri kapıyı açıp vurdu ezdi. Başka biri ufak hare yaptı. Kapıdan haldir küldür inen arabaya vurup eziyor. İnsan değiller ama takmıyorum artık sizde öyle yapın
HTC One cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
[MENTION=7465]C1arKK3nT[/MENTION] Geçmiş olsun, rötuş yapın kafaya takmayın [MENTION=3234]UK61[/MENTION] Bu ara forumda kaza nazarlık sayısı çoğaldı
Geçmiş olsun kardeşim. Birşeyin üstüne ne kadar fazla düşersen onunla imtihan oluyorsun.Aha birtanede benden 8.gününde kardeşimin gazabı, daha ilk yıkamasını bile yapmamıştım umarım iz kalmayacak şekilde düzelttirebilitim gözüme batmaz sürekli Ekli dosyayı görüntüle 7599
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geçmiş olsun kardeşim. Birşeyin üstüne ne kadar fazla düşersen onunla imtihan oluyorsun.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
bu bayram Honda'lara yaramadı. geçmiş olsun.Allah razı olsun , dediğiniz gibi bişeyin üstüne çok düşünce bi aksilik oluyor artık olanla ölenede çare yok
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
bu bayram Honda'lara yaramadı. geçmiş olsun.
6055P cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Vallahi ya insanların gözü mu kalıyor ne oluyor neyse ne sonuçta insan üretimi. Bizler ne kadar sorunsuz yaşıyoruz ki. Mesala benim saçlarım dökülüyor hatasız boyasız desek ayıp olur[MENTION=7465]C1arKK3nT[/MENTION] Geçmiş olsun, rötuş yapın kafaya takmayın [MENTION=3234]UK61[/MENTION] Bu ara forumda kaza nazarlık sayısı çoğaldı
Güzel bir mizah olmuş.Vallahi ya insanların gözü mu kalıyor ne oluyor neyse ne sonuçta insan üretimi. Bizler ne kadar sorunsuz yaşıyoruz ki. Mesala benim saçlarım dökülüyor hatasız boyasız desek ayıp olur
HTC One cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.