Yazdiklarinizdan beni ilgilendiren tek ve önemli kısmı şu 5 tl ye taktirdiginiz bagaj amortisörü bi video paylaşırmısınız hem aracınızı görmüş oluruz
Bu mesajın her kelimesi dikkatli okunmalı; başka sözüm yok hakim bey
Yazdiklarinizdan beni ilgilendiren tek ve önemli kısmı şu 5 tl ye taktirdiginiz bagaj amortisörü bi video paylaşırmısınız hem aracınızı görmüş oluruz
Aynen oyle bende bilerek manuel aldim zaten cok keyifli bende ne tsi ler ne bmw ler ezdim daha alali 1.5 ay olmasina ragmen..Konuyu açan arkadaşın ilk yaptığı yorumların hepsine tek tek katılıyorum amma velakin şunu belirtmek istiyorum, benim aracım manuel ve ilk aldığımda ben de şikayetçiydim gitmiyor uçmuyor kaçmıyor nerde hayat onda diye, taaa ki arabamı tokatlamayı öğrenene kadar civic manuel binilir arkadaşlar ve şuan tatminliğin doruklarında geziyorum ki kaç bmw mercedes eline verdim bütün arkadaşlarım şahit... Aracın özellikle dengesi muazzam, kaç bmw mercedes ile kapıştıysam virajların hepsinde verdim ellerine. Arabaya bir de tatlı egzoz yaptırdım ki insan hiç mi bıkmaz bu sesten, yüksek devirlerde her gün şehir içinde oraya buraya kesiciyle gitmek harika ötesi birşey. Otomatik vites almakla çok ama çok büyük hata etmişsiniz, o kadar kesicide gidiyorum, hiç normal kullanmıyorum, arabam tüplü ve yakıt ortalamam şehir içi 28 kuruş civarı, şehir dışında 142 ye sabitliyorum ara ara hız sınırının sonuna kadar basıp sonra tekrar 142 ye sabitliyorum 22 kuruş yakıyor arkadaşlar bundan iyisi can sağlığı Aşağıda benim arabanın kalkış videosu var izleyin, maunel nasıl keyifli bir de siz karar verin... Video'daki meydeymyd ismime tıklayarak egzoz sesiyle ilgili daha uzun videolar bulabilirsiniz..
http://www.youtube.com/watch?v=kj1OtDIIkH4