Merhabalar 2017 civic rs 56 bin km de olan aracımda koltuktaki deformasyon için servise gittim servis resimlerini çekti ve garantiden değişim onayı geldi birde koltuğun yukarı aşağı ayarlama kolu kırılacak gibi ses çıkarıyordu onuda garantiden değişim yapacaklarını söylediler.Ekli dosyayı görüntüle 253219Ekli dosyayı görüntüle 253220
Başarılı görünüyor, güle güle kullanınTekrardan merhabalar koltuk kılıfı değişimi yapıldı.Servis danışmanının söylediğine göre sırt kısımın koltuğun iskeleti ile değişim oluyormuş fiyatı ise doğru mu aceba ama abartı gibi geldi 12 bin küsürden bahsetti şükür garanti varbirde yeni kılıfta biraz Açılmamış yerler var servis kullanımla düzelecek yerine oturacak diyor ama sizce nasıl resim ekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 253588
Deri direksiyon kaplaması ve deri koltuk döşemesi yapan bir işletmeciye sordum. Bakmadan önce deri olması mümkün değil dedi. Yine de bakayım deyip bakınca;Bu sınıf araçlarda benim bildiğim kadarıyla zaten gerçek der kullanılmıyor. Suni deri olması lazım
Teşekkürler hocam inşallahGarantiden değişmesi iyi bişey, inşallah bundan sonra mutlu rahat bir şekilde binersiniz.