Merhaba dostlar,
ŞİMDİ BİRAZ ÖNCE,
Ankara EFE plazada, civic rs nın 10000 bakımını yaptırdım. 1064.00 TÜRK lirası ücret ( motor yağı, hava ve polen filtresi, yağ filitresi) aldılar. Şaşırdım çok mu, yoksa çoktan öte soygun mu?
SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

ŞİMDİ BİRAZ ÖNCE,
Ankara EFE plazada, civic rs nın 10000 bakımını yaptırdım. 1064.00 TÜRK lirası ücret ( motor yağı, hava ve polen filtresi, yağ filitresi) aldılar. Şaşırdım çok mu, yoksa çoktan öte soygun mu?
SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Moderatörün son düzenlenenleri: 

10bin ile 20bin arasında bir fark yok, yapılan işlemler aynı. Ama fiyat farklı
 10bin ile 20bin arasında bir fark yok, yapılan işlemler aynı. Ama fiyat farklı  Sadece enflasyonla mı ilgili acaba? 20bin de kontrol ettikleri yerlerin sayısı mı artıyor, fiyat ondan mı artıyor? Bir de: RS için yapılan bakım farklı mı ya da Executive için? Valla bu servisin marifetleri kafamda sürekli soru işaretleri yaratıyor
 Sadece enflasyonla mı ilgili acaba? 20bin de kontrol ettikleri yerlerin sayısı mı artıyor, fiyat ondan mı artıyor? Bir de: RS için yapılan bakım farklı mı ya da Executive için? Valla bu servisin marifetleri kafamda sürekli soru işaretleri yaratıyor