Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Syn Adminler bir an evvel karar verin .... hemen buluşma yapmamız lazım zehirlendim ben led zehirlenmesi uyuşturucu gibi alışkanlık yaptı...bir an evvel malı taktırmam lazım benim ilacım
[member=5]avansis[/member]
[quote author=eray link=topic=849.msg15833#msg15833 date=1413831817]
Syn Adminler bir an evvel karar verin .... hemen buluşma yapmamız lazım zehirlendim ben led zehirlenmesi uyuşturucu gibi alışkanlık yaptı...bir an evvel malı taktırmam lazım benim ilacım
[member=5]avansis[/member]
[/quote]
[quote author=eray link=topic=849.msg15837#msg15837 date=1413832338]
malın siparişini verdik...İsmail Dışarıdan da MAl getirecek...offoff bayram ettim k:
Not : Böyle 2 mesaj daha yazarsak Narkotik kapatır bu forumu
[/quote]
Abi ürün felan deseydin direk maldan girdin, beni içeri aldıracaksın
[quote author=dr.ersoy link=topic=849.msg15617#msg15617 date=1413743839]
[member=227]eray[/member] abi konu böyle devam edecekse [member=2]NoFeaR[/member] hocam istanbula gelsin
[/quote]
Hocam şu an İzmir ve Ankara genel buluşma öncesi durum değerlendirmesi yapıyor önümüzdeki haftaya dökülür herkes
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.