51250ye cok iyi almış. Ben elegance 2013 subatta 2012 model 52500e almistim. Otomatik ve lpgli. Multimedia yok
51250ye cok iyi almış. Ben elegance 2013 subatta 2012 model 52500e almistim. Otomatik ve lpgli. Multimedia yok
Az evvel bir bilgi araştırması yaparken bir forumda honda eco premium modeli 2013 yılının mayıs ayında 51.250 ye aldığını yazan biri gördüm sinirim zıplar gibi oldu ))
Ayışığında sagolsun mehmet abi var her konuda elinden geleni yapiyor. Benden sonra bi jazz aldik. Jazz çalındı az önce dediğim civici aldik. O donem 2 hafta bekletti arabayi. Galericiler 55-56 teklif etmislerdi
Çok düşük fiyat gerçekten. Fiyatlarda standart yok. İstanbulda çok daha fazla iskonto yapıyorlar bundan eminim.
Boya motor koltuk koruma. Park sensörü sanirim fix bende de vardi ben civici tesadüf aldim zaten. Bi hafta sonu arkadaslar ile ayisigi yaninda yemek yerken bi arkadas honda baktinmi dedi. Bi test surusu istedik. Pazartesi de aldik araba oyuncak gibi gelmisti o gune kadar bu sinifda test etmedigim tek araba civic idi
Tesadüfen Hondacı olunmaz derdik meğer olunuyormuş )) koltuk koruması vb bendede vardı sanırım haklısınız bunlar fix. sırf para çıksın onlardan diye sensörüde taktırcaktımda valla tampona kıyamadım. fakat ikinci kez bana araç koruması yaptılar bence çok dandik hediyeleri anca o kadar olur )) ay neyse şimdi kendimi nasıl avuturum onu düşünüyorum kazıklanmışımmmm ))) o zaman bende parada kısıtlı idi fiyat önemli idi ama dediğiniz gibi allah kaza bela vermesin bazen nasip neyse o oluyor daha altında fiyat vermediler bende aşırı zorlamadım zaten.