stmr
0
Çok memnunum arabamdan. Aklımda ki en büyük rakibini de kullandıktan sonra daha da mutlu oldum
Hondalarimiz az sorun ve keyifli surus demek. Performans çok eskidenmis. Ben kafam ne kadar agrir ona bakarim. Yarışçı degilim sonucta.
hem ekonomi hem performans hem güven bu segmentteki arabalarda yok, en güzelini siz söylemişsiniz. bende aynı bakış açısına sahibim. konforum ve ekomim beni ilgilendiriyor hangi yolda yarış yapçam niye yapçam
[MENTION=80]mehmetzengin[/MENTION]Lpg seçeneğimizin olması araçlarımızı tercih edilebilir kılıyor. Benzinli olsa civic pek de ekonomik olmazdı. Ben de memnunum aracımdan. Bir ara değiştirmeyi düşünsem de şu an bu kararımdan vazgeçtim.
Almanlar özellikle vw nin çok abartıldığı gerçek. Ben bunu vw golf test sürüşü yapınca anladım. Hiç de denildiği gibi sessiz değil. Vw nin yaptığı iç mekanı yumuşak malzemeden yapıyorlar ve herkes bunlara vuruluyor. Dsg ayrı bir soru işareti. Sonuçta aracımızın eksikleri olsa da bizleri tatmin ediyor [MENTION=704]pilliwoman[/MENTION] [MENTION=80]mehmetzengin[/MENTION]