Uygulama kendini otomatik güncelledi dün
HTC One_M8 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
HTC One_M8 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar mobil uygulamada (android) bütün bildirim ayarları açık olmasına rağmen herhangi bir beğeni, alıntı vs.. olduğunda bildirim gelmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Genel olarak kullanım dışı. Bununla ilgili duyuru yayınladık.Merhaba, uygulamayi yaklasik 1 yildir sorunsuz kullaniyorum. Fakat bugün ekteki resimdeki gibi bir uyarı aldim. Sanirim huawei telefonlara özel bir durum. Anladigim kadarı ile huawei appgallery'e de uygulamayi eklemeniz gerekiyor. Çözülebilecek birsey ise desteklerinizi bekliyorum.
Hic web sitesinden kullanmamistim forumu bu nedenle acemiklik cekiyorum, görmemişim duyuruyu . En kisa zamanda sonuclanmasini umut ederiz.Genel olarak kullanım dışı. Bununla ilgili duyuru yayınladık.
Forum Uygulaması hakkında bilgilendirme
Merhaba, Forum uygulama üreticimiz ile yaşadığımız sorunlardan dolayı, uygulama ağından çıkmak zorunda kaldık. Bir kaç gün içerisinde Android için yeni bir uygulama güncellemesi yayınlayacağız, lütfen telefonlarınızdan uygulamayı kaldırmayın yeni güncellemeyi bekleyin.www.civictr.com
Teşekkür ederiz. Bende pek kullanmıyordum. ?Hic web sitesinden kullanmamistim forumu bu nedenle acemiklik cekiyorum, görmemişim duyuruyu . En kisa zamanda sonuclanmasini umut ederiz.