O takozun bigün yüksek hızda giderken kırılacağı yada yerinden çıkacağı düşüncesi bunu yapmama izin vermiyor hocam
Hocam bu taktırmış olduğunuz takoz kaç cm daha yükseltme sağladı?
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu plakaları 2 yıl önce 150 liraya satıyorlardı, satmasaydım bende yaptırmayı düşünüyordum, size maliyeti ne kadar oldu?Ekli dosyayı görüntüle 261169
Ben arka yayların üstüne böyle bir takoz koydurdum. Kullanan kişiler gayet memnundu ben taktıralı 1 gün oldu. Araçda tek başımayken gayet iyi çukurlara kasislere girdiğimde vurmalar kesildi. Yüklü olduğu zaman deneyimleyemedim henüz.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Demekki yaptıran bayağı var ki 2 yılda fiyatına 100 lira zam yapmışlar
Hocam bu dedikleriniz FB7 için mi?Millet aracı yere basıyor ama biz çoluk çocuk memleket eşya getir götür derken eksoz yere sürtecek kıvama geliyor bazen.
Bu lastiğe sanırım get diyorlar, 1-2 cm yükseltme yapsak araç boş olduğunda savurma, yol tutuş etkilermi yoksa hiç farketmez mi acaba? Ayrıca bu malzeme yıpranma olarak 4-5 yıl gider mi?
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Millet aracı yere basıyor ama biz çoluk çocuk memleket eşya getir götür derken eksoz yere sürtecek kıvama geliyor bazen.
Bu lastiğe sanırım get diyorlar, 1-2 cm yükseltme yapsak araç boş olduğunda savurma, yol tutuş etkilermi yoksa hiç farketmez mi acaba? Ayrıca bu malzeme yıpranma olarak 4-5 yıl gider mi?
SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bayram dönüşü gelirken keşke dıştan bi resim çekseydim Hamid Hocam. Ama dediğin gibi fd6 kasa daha basık. Fb7 kasada cidden iyileştirme yükseltme yapılmış tabiki ama ben 1.5-2 cm daha yükseltsem yeter.Hocam bu dedikleriniz FB7 için mi?
Dedikleriniz FD6da doğruydu ama FB7de 6 kişi ve full bagaj 500 km yolculuk yaptım ve hiç sürtme gibi bir tabloyla karşılaşmadim, hatta FB7nin yüklü hali FD6nin yüksüz hali gibi gayet yüksekte duruyordu, ayrıca muhtemelen ağırlığın etkisiyle arabanın yol tutuşu artmış ve ciddi oturaklı bir sürüş hissiyatı mevcuttu![]()