Yanlış bilgilendirmeye sebebiyet vermemek için bir düzeltme yapmak istiyorum @eudorias ;
Passat premium bir otomobil değildir. ??
Aynen hocam katılıyorum , benim aklıma passat gelmesinin sebebi motorunda cover olduğunu bilmemdi.
Yanlış bilgilendirmeye sebebiyet vermemek için bir düzeltme yapmak istiyorum @eudorias ;
Passat premium bir otomobil değildir. ??
Boğuk karakteristik bir ses olsa hava filtreli, amenna da baya baya yırtıo sesi var kendilerinde ben üzülmesin diye söylemiyorumhayirli olsun..ben de honda en cok motor sesini begeniyorum..sanki f1 pistindeymisim gibi oluyor
SM-J700F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Boğuk karakteristik bir ses olsa hava filtreli, amenna da baya baya yırtıo sesi var kendilerinde ben üzülmesin diye söylemiyorum
•1.000 kontrol/bakımı ücretsizdir. Yine de size bir fatura çıktısı verecekler.Değerli arkadaşlarım bir de bu 1000 km kontrolü nedir ücretli birşey mi
Ve tavsiyeleriniz nedir gittiğimde hangi konulara yüklenmeli ve üzerinde durmalıyım
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Boya konusunda bir şey yapamadım tanıdığım bir ekspere göstereceğim sonrasında ama başıma şöyle bir olay geldi teslim alırken
Arabayı anlatan arkadaş işte şurası şöyle böyle dedi bagajı açma tuşunu gösterdi açmak için yanlışlıkla kaputu açtım neyse adam motoru gösterdi öyle olunca elinle kaputa bastırma orta yükseklikten kaputu bırak o yerine oturur dedi bir denedi olmadı iki denedi olmadı üç denemesinde de olmayınca daha marşına basmadığım araca servisten bir usta gelerek kaput kilidini söküp ayar yaptı olmadı kaputta ki kilit mekanizmasına giren Demir’i çekiçledi bir tuhaf oldu
Durum normal değil ancak kaynağı tespit etmek için başka usb bellekler kullanarak da denemek lazım hocam.Ön kol dayamanın içindeki USB ye taktığım USB bellek media sisteminden seçtiğim zaman bazen görmüyor söküp tekrar takmak zorunda kalıyorum okuması için normal mi arkadaşlar bu durum
Durum normal değil ancak kaynağı tespit etmek için başka usb bellekler kullanarak da denemek lazım hocam.