- Ad Soyad
- *
- Aracınız
- Civic FC5 2019
Teşekkür ederim @Hakan_1453 hocam ?@seckins33 geçmiş olsun hocam. İnşallah tez zamanda atlatirsiniz ve bir daha yakalanmazsiniz.
Teşekkür ederim @Hakan_1453 hocam ?@seckins33 geçmiş olsun hocam. İnşallah tez zamanda atlatirsiniz ve bir daha yakalanmazsiniz.
Size ve ailenize de çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.İş gereği sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak sürekli pozitif ve temaslılarla muhatap oluyorum. Allah'a şükür bu zamana kadar koronaviruse yakalanmadım. (Belki de yakalandık atlattık onu da bilemiyorum ) 2 gün önce memlekette kayınpederim pozitif çıktı. Eşim ve çocuğum da malesef temaslı olarak aynı ev icerisinde karantinadalar. Çok şükür şu anlık birşeyleri yok ama inşallah ta olmaz diye dua ediyorum. Filyasyon ekibinin eve gelmesi ile korkan 3.5 yaşındaki oğlumun korona oldum diyerek görüntülü aramada ağlayışı gözümün önünden gitmiyor. Gerçekten zor bir durum. Allah kimseye yaşatmasın.
Teşekkür ederim @h.k_Ahmed hocam ?@seckins33 geçmiş olsun hocam hafif geçirdiğiniz için şanslısınız.
@Hakan_1453 sizede geçmiş olsun hocam hasta olanı anlıyorum tamam da yanında kalanlarıda tutuyorlar daha çok muhtaç kalıyorsun. Dışarıdan birisi ihtiyaçlar için yardım etmeli.
Teşekkür ederim @ugurozer hocam. ?Seçkin hocam hakan hocam çok geçmiş olsun. Artık gecirmeyenlerin pskolojiside iyi değil acaba ne zaman bulasacak nasıl atlatacagiz hafif mi kötü mü derken umutlarımızı mutluluğumuzu kaybetmeye başladık. Ben şuan hafif atlatarak geçiriyor olanların yerinde olmayı isterdim o psikolojideyim. Herkese tekrar geçmiş olsun.
Allah razı olsun hocam. Teşekkür ederim.Size ve ailenize de çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.