Mantıklı ama o zaman rölanti de de titreme yapması gerekmez mi ben trafikte ayağım frende iken yavaş yavaş gitmem gerektiğinde yaşıyorum bana sanki vites kararsızlık yaşıyor gibi geliyor en sinir olduğum da bu tür problemler şimdi servise gitsem test sürüşü yapsalar yapmaz bu gün belki yarım saat denedim yapmadı
Bende o titreme sadece ayağım frende basılı ve durur vaziyetteyken bazen yapıyor. Onuda yapmasını bu saydığım iki nedene bağlıyorum açıkçası. Şöyle düşünün manuel bir araçta frene basılıyken ayagınizı debriyajdan yavaşça çektiğiniz de araç devir kaybeder ve titreme ortaya çıkar, bizim araçta da frene basılıyken araç her an hareket edecek pozisyonda beklediği için rolantinin aksine bir miktar devir kaybediyor, bunun üstüne araç fan da açtığında bir miktar daha devir kaybediyor ve titreme ortaya çıkıyor. En azından kurabildiğim en mantıklı sebep bu ancak servise yinede sormakta fayda var ama böyle zaman zaman olan bişey de servisin bire bir görmeden net bişe söyleyebileceğini pek düşünmüyorum.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.