CVT vs Manuel Vites Hızlanma Karşılaştırması

rider

0
RS in CVT ve Manuel karşılaştırması , abartıldığı gibi bir farkın olmadığı açıkça görülüyor bence . Manuel farkını 200 ve üzeri hızlarda ortaya koyuyor ki , bu konu zaten çok kafama takılan ve maalesef aradığım cevabı yetkili ağızlardan bulamadığım bir konu

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

rider

0
Civic RS Stock test verileri CVT için :
0- 100 km/h 8,1 sn
0- 130 km/h. 13,0 sn
0 - 400 mt. 15,6 sn

Ara hızlanma değerleri

60 - 100 km/h. 3,7 sn
80 - 120 km/h. 5,0 sn

rider

0
Bu linki daha öncede başka konu altında paylaşmıştım , RS CVT versiyonun akselerasyon testi . Bu siteyi tavsiye ederim her arabanın hemen hemen ölçümleri var

Eco cvt kullanıcısıyım. 25 yaşındayım ve araba kullanmaktan çok keyif alan birisiyim. Cvt den çok bi performans beklettim yoktu. Yeni evliyim aile arabamız olur artık diye düşünmüştüm. Ancak konforlu, devamlı düşür devir çevirdiği ve kararlı olduğu kadar istenilirse yasal hız sınırları üstünde de fena sayılmayacak bir performansı var. Ben biraz performans istediğimde S moduna alıyorum ve gaza basıyorum. Vites geçiş hissi için ayağımı biraz gazdan çekmem yeterli oluyor. Sözümün özeti cvt nin performansı fena değil. Neticede trafikte şehirler arası yolda drag yapmıyoruz.

SM-G935F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
RS in CVT ve Manuel karşılaştırması , abartıldığı gibi bir farkın olmadığı açıkça görülüyor bence . Manuel farkını 200 ve üzeri hızlarda ortaya koyuyor ki , bu konu zaten çok kafama takılan ve maalesef aradığım cevabı yetkili ağızlardan bulamadığım bir konu

Biz forumca 200 km/h üstü kullanıyoruz sanırım [MENTION=9520]rider[/MENTION] :)

HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
İstanbul’da yasıyorum. Trafik malum. Hatchback sport sahibiyim. Bu aracı 40 bin tl ucuz olarak piyasaya sürseler yine de gidip manuel vitesine binmem. Arac hem konfor hem performans üretiyor. Eksikleri var mi? Var. Yok degil. Ama Manuel vitesi Türkiye’ye gelmeli falan diye boş laf yapılması abes.

zero

0
CVT enteresan bir sistem.. ben "sukutır gibi" diyerek açıklıyorum soranlara :) kendince handikapları da var tabi ama o kadar da değil. 1.5 ini bilmiyorum ama 1.6 Eco CVT gayet güzel bir performans veriyor. bu şanzumanın artıları eksilerinden kesinlikle fazla bence. öyle hemen gömmesek daha iyi olur diye düşünüyorum

zgn

0
Aracınız
Eski arabam fb7 manuel di yeni arabam fc5 cvt bidaha manuel civic e binmem otomatik muhtesem

Geri