Benim aracta farlar acılınca ekran ısığı azalıyor km cubugu ile azalmadi ..
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Tamam o var ama km cubugu dan ekranın ısıgını kısmıyor ama farları acınca ekran biraz kararıyor...Cihazın kendi ayarlar menüsünde ekran parlaklık ayarı var.
Aynen farları acınca ekran kararıyo . Km çubuğu olayını en kısa zaman da bi deneyim bende merak ettim . Bi de araç ayarları menüsü de kapı kilitleri ile ilgili seçenekler var hiç baktin mi ben ayna modülü var iki kurcaladım ama modülden mi bisey olmadı . Tam bakamadım amaTamam o var ama km cubugu dan ekranın ısıgını kısmıyor ama farları acınca ekran biraz kararıyor...
Bılmıyorum ki yok bakmadim incelemek gerekiyor deneyin bakalım sizde tepkisi ne olacak hocamAynen farları acınca ekran kararıyo . Km çubuğu olayını en kısa zaman da bi deneyim bende merak ettim . Bi de araç ayarları menüsü de kapı kilitleri ile ilgili seçenekler var hiç baktin mi ben ayna modülü var iki kurcaladım ama modülden mi bisey olmadı . Tam bakamadım ama
Tamam Bu arada kendi navigasyon programını sildim igo yu yükledim daha kullanışlı.Bılmıyorum ki yok bakmadim incelemek gerekiyor deneyin bakalım sizde tepkisi ne olacak hocam
İgoyu bi iki sefer kullandım iyi gibi . Daha kullanmaya yeni başladım amaDeneye lim hocam memnun musunuz iGo dan
Çevrımdışı mı peki ?İgoyu bi iki sefer kullandım iyi gibi . Daha kullanmaya yeni başladım ama
Evet çevrimdışı Çalışıyo ama dosyasını flash bellege atmak gerek bende torpido daki usb ye taktım flash belleği . Telefon için de orjinal usb yi kullanıyorum zaten sevmiyorum torpido daki usb yi ?