Deger Kaybi ? Yardım :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mask946
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Merhaba sayın arkadaşlar bugün Forum'da bir konu açtım Nazara geldik diye bir ağabeyimiz arkadan vurdu 8'de 8 kusurlu aracı Honda Ufuk yetkili servise çekiciyle yönlendirdik evraklarla beraber yarın teslim etmek için orada bulunmam gerekiyor Honda ufuk a gideceğim eskisehir

Şimdi arkadaşlarım sizden yardım istediğim konu aracın değer kaybı farkı ile alakalı kısım

Arabam
Honda Civic Sedan Elegance otomatik hata Boya yok 2012 model 21.000 kilometre de şu anki piyasası kaç para ilk kazasi
( bana göre 82 88 arası )

sizin nacizane fikirlerinize ihtiyacım var ve tecrübelerinize

Bu işler nasıl yürüyor Bilmiyorum
yarın servise gideceğim araç tamir olduktan sonra mı değer kaybı tespiti yapılıyor ve benim aracım ne kadar değer kaybeder bu işlemler nasıl yürüyor yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar20180808_141935.jpg

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Tampon için değer kaybı alınmıyor. Çünkü plastik aksam olarak geçiyor. Bagaj kapağı ve çamurluk için alabilirsin. Sen evrakları hazırlayıp karşı tarafın sigorta şirketine gönderirsen yardimci olurlar.

SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

anemon

0
Geçmiş olsun. Can sıkıcı bir durum. Allah daha büyüğünden saklasın.
İşin içinde değişen parça sayısı, şasenin alttan ne kadar zarar gördüğü, boyanın nereye kadar olacağı, ve tramer kaydının kaç çıkacağı gibi bir çok faktör var.
Mahkemeye verip değer kaybı başvurusu yapılınca bildiğim kadarıyla değişen parça ve şasede kaynak gerektiren durumları dikkate alıyorlar.(sigorta şirketinden gelen bir cevap yazısına binaen söylüyorum ) Uzmanlar tamirat bitmeden tramer kaydı oluşmadan net bişey söyleyemez sanırım. Ama eksper gelince arabanın yanında olsanız iyi olur. Eksper büyük oranda tabloyu size açıklayabilir

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız
Geçmiş olsun. Can sıkıcı bir durum. Allah daha büyüğünden saklasın.
İşin içinde değişen parça sayısı, şasenin alttan ne kadar zarar gördüğü, boyanın nereye kadar olacağı, ve tramer kaydının kaç çıkacağı gibi bir çok faktör var.
Mahkemeye verip değer kaybı başvurusu yapılınca bildiğim kadarıyla değişen parça ve şasede kaynak gerektiren durumları dikkate alıyorlar.(sigorta şirketinden gelen bir cevap yazısına binaen söylüyorum ) Uzmanlar tamirat bitmeden tramer kaydı oluşmadan net bişey söyleyemez sanırım. Ama eksper gelince arabanın yanında olsanız iyi olur. Eksper büyük oranda tabloyu size açıklayabilir

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Detaylar20180808_161422.jpg20180808_161429.jpg

Aracınız
Tamirat bittikten sonra karsi tarafin trafik sigortasina bavuruyorsunuz deger kaybi icin. Istedikleri evraklari söylüyorlar. Surec böyle başlıyor. Onerdikleri parayi begenmezseniz mahkemeye verebiliyorsunuz.

SM-E500H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

neasy

0
Aracınız
Geçmiş olsun. Bundan önceki aracım 2009 civicte arkadan vurmuslardi. Tampon yama, bagaj kapağı hafif göçük tamiri ve içeriye giren arka panel cektirilip tamir olmuştu. 1209 TL hasar kaydına 1100 TL değer kaybı almıştım. Sadece karşı tarafın sigortasina evrakları bir dilekçe ile iletmistim. Sizde tahminim 7-8 bini geçer hasariniz. En az 5bin alırsınız diye düşünüyorum. Size bir şey olmamış ya. Geçmiş olsun tekrardan

Lenovo A7020a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Aracınız
Geçmiş olsun. Bundan önceki aracım 2009 civicte arkadan vurmuslardi. Tampon yama, bagaj kapağı hafif göçük tamiri ve içeriye giren arka panel cektirilip tamir olmuştu. 1209 TL hasar kaydına 1100 TL değer kaybı almıştım. Sadece karşı tarafın sigortasina evrakları bir dilekçe ile iletmistim. Sizde tahminim 7-8 bini geçer hasariniz. En az 5bin alırsınız diye düşünüyorum. Size bir şey olmamış ya. Geçmiş olsun tekrardan

Lenovo A7020a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Allah razi olsun :(

Aracınız
Civic FC5 2018
Geçmiş olsun, büyük bir hasar değil ancak görebildiğim kadarıyla, bagaj havuzu da dahil olmak üzere sol arka çamurluktan, bagaj kapağına, tampona, stop lambaları ayakları kırılmışsa onlara kadar değişim görünüyor. Tahminim [MENTION=1616]neasy[/MENTION] ile aynı. Minimum 8-10 bin lira kadar bir onarımı ve bu nispette bir kaybı olur. Nihai rakamı eksperden öğrenebilirsiniz, bizi de süreç konusunda bilgilendirirseniz seviniriz. Emsal olarak en azından işleyişi görürüz. Malın para ile telafisi mümkün, canınız sağolsun.

Geri