mask946
0
Merhaba sayın arkadaşlar bugün Forum'da bir konu açtım Nazara geldik diye bir ağabeyimiz arkadan vurdu 8'de 8 kusurlu aracı Honda Ufuk yetkili servise çekiciyle yönlendirdik evraklarla beraber yarın teslim etmek için orada bulunmam gerekiyor Honda ufuk a gideceğim eskisehir
Şimdi arkadaşlarım sizden yardım istediğim konu aracın değer kaybı farkı ile alakalı kısım
Arabam
Honda Civic Sedan Elegance otomatik hata Boya yok 2012 model 21.000 kilometre de şu anki piyasası kaç para ilk kazasi
( bana göre 82 88 arası )
sizin nacizane fikirlerinize ihtiyacım var ve tecrübelerinize
Bu işler nasıl yürüyor Bilmiyorum
yarın servise gideceğim araç tamir olduktan sonra mı değer kaybı tespiti yapılıyor ve benim aracım ne kadar değer kaybeder bu işlemler nasıl yürüyor yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Şimdi arkadaşlarım sizden yardım istediğim konu aracın değer kaybı farkı ile alakalı kısım
Arabam
Honda Civic Sedan Elegance otomatik hata Boya yok 2012 model 21.000 kilometre de şu anki piyasası kaç para ilk kazasi
( bana göre 82 88 arası )
sizin nacizane fikirlerinize ihtiyacım var ve tecrübelerinize
Bu işler nasıl yürüyor Bilmiyorum
yarın servise gideceğim araç tamir olduktan sonra mı değer kaybı tespiti yapılıyor ve benim aracım ne kadar değer kaybeder bu işlemler nasıl yürüyor yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.