Deger Kaybi ? Yardım :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mask946
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

neasy

0
Aracınız
Umarım istediğiniz değerleri alabilirsiniz. Arkadan kazalı aracı satmak önden kazalı araca göre daha kolay. Alacak kişi Hondanin parçalarının pahalı olduğunu bilen birisi ise kazalı fotoğraflarıda satış aninda gösterirseniz çok beklemez bence.

Lenovo A7020a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Civic FB7 2015
Ben hem kendi aracimda hem de babamın aracında değer kaybı aldım. Tek gereken karşı tarafın 8de8 kusurlu olması gerekiyor. Yönetmelikte aracın kmsi vs.si yazmıyor. Babamın araçta karşı sigorta vermemek için çok ugrastida o yüzden epey öğrendim. Bütün işlemler bitince karşı tarafın sigortasını arıyorsunuz. Kaskonuzdan yaptirdiysaniz dosya evrakları bizde yok diyorlar. Kendi kaskonuza dilekçe yazıyorsunuz. Ya evrakları size mailliyorlar ya da doğrudan karşı sigortaya. Sizde dilekçe mailliyorsunuz ıslak imzalı. Ardından 2-3 haftaya süreç bitiyor. Hesap numarası istiyorlar gönderiyorsunuz ve yatıyor. Benimkinde 1200 TL tramere 1190 TL babamın dobloya (sasede bir şey yok sadece sol ön çamurluk ve sol ayna değişti) 1100 TL hasar kaydına 790 TL aldık. Ama vermemek için çok belge eksik vs diye işi yokuşa sürüyorlar. Her belgede IBAN da ekli gönderdiğim halde iban eksik diye not düşmüşlerdi.
Tekrardan geçmiş olsun. Ancak karşı tarafın trafik sigortası karşılama bedeline kadar ödüyorlar bilginize. Yani aracınız 20bine tamir oldu diyelim 18binde değer kaydı bictiler diyelim. Karşı tarafın sigorta bedeli 35bine kadar karşılıyorsa kalan 3bin TL'yi ya karşı taraftan isteyerek vermezse dava açarak alabilirsiniz.

Lenovo A7020a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Değer kaybı kusur oranında ödeniyor, 8'de 8 kusur şartı yok. Sigorta şirketlerinin verdiği yanlış bilgilere itibar etmeyiniz.

Aracınız
Benim kazada %100 kusur karsi tarafin

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri