merhaba arkadaşlar denizli de honda dan ayrılma isi bilen tavsiye usta ve yeri için lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız çünkü ben denizli de bulamadım...
Selam ben de DENİZLİ liyim....Sentez OTO....2013 FB7 VAR BENDE...KLİMA TESİSAT KAYIŞINI DEĞİLTİRDİM HİÇ SIKINTI YOK...Valla oradaki ustayı da beğendim açıkçası ilgili arkadaşlar....merhaba arkadaşlar denizli de honda dan ayrılma isi bilen tavsiye usta ve yeri için lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız çünkü ben denizli de bulamadım...
Şuan van da yaşıyorum...işim gereği.. yazın orada yaptırdım klima tesisat kayışını...Selam ben de DENİZLİ liyim....Sentez OTO....2013 FB7 VAR BENDE...KLİMA TESİSAT KAYIŞINI DEĞİLTİRDİM HİÇ SIKINTI YOK...Valla oradaki ustayı da beğendim açıkçası ilgili arkadaşlar....
0539 263 95 90......0554 457 23 57
Telefonumda kayıtlı numaraları da varmış UMARIM İŞİNİZİ GÖRÜR...Bİ bakın belki içinize siner...iyi günler
HONDAŞK 'tır...![]()
Selam ben de DENİZLİ liyim....Sentez OTO....2013 FB7 VAR BENDE...KLİMA TESİSAT KAYIŞINI DEĞİLTİRDİM HİÇ SIKINTI YOK...Valla oradaki ustayı da beğendim açıkçası ilgili arkadaşlar....
0539 263 95 90......0554 457 23 57
Telefonumda kayıtlı numaraları da varmış UMARIM İŞİNİZİ GÖRÜR...Bİ bakın belki içinize siner...iyi günler
HONDAŞK 'tır...![]()