Derin Çizik Onarımı

Ad Soyad
Erhan Turhan
Aracınız
Civic FC5 2021
Arkadaşlar merhaba aracımda başka bir aracın yandan sürtmesi sonucu 20 cm kadar hafif derin bir çizik oluştu. Bunu en kolay nasıl onarabilirim? Kaskonun mini onarım hizmeti bu sorunu çözer mi sizce veya başka ne türlü bir yöntem uygulamalıyım?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 20210830_181705.jpg
    20210830_181705.jpg
    31.9 KB · Görüntüleme: 208

gunesec

Özel Üye
Arkadaşlar merhaba aracımda başka bir aracın yandan sürtmesi sonucu 20 cm kadar hafif derin bir çizik oluştu. Bunu en kolay nasıl onarabilirim? Kaskonun mini onarım hizmeti bu sorunu çözer mi sizce veya başka ne türlü bir yöntem uygulamalıyım?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Geçmiş olsun, hocam çizik pastayla geçer gibi, boya kazıntısı yok sanki. Göük kalan kısmı boyasız düzelir gibi geliyor, fotoğraftan yanılıyor da olabilirim. Yarın göçük düzeltme yapan yerlere bir sorun. Köşe kısmında değil, kaporta da esnemiş gibi durmuyor. Bi sorun bence.

Ad Soyad
Erhan Turhan
Aracınız
Civic FC5 2021
Geçmiş olsun, hocam çizik pastayla geçer gibi, boya kazıntısı yok sanki. Göük kalan kısmı boyasız düzelir gibi geliyor, fotoğraftan yanılıyor da olabilirim. Yarın göçük düzeltme yapan yerlere bir sorun. Köşe kısmında değil, kaporta da esnemiş gibi durmuyor. Bi sorun bence.
Teşekkür ederim hocam bakalım mini onarıma götürücem umarım yaparlar olmazsa göçük düzeltme yapan yerlerle de görüşücem.

Aracınız
Civic FC5 2018
Geçmiş olsun ,mini onarım servisleri boyasız göçük düzeltme yapıyor mu bilmiyorum ama yapmıyorlarsa göçük düzeltme ustasına göstermeden işlem yaptırmamanızı(boya)tavsiye ederim.
* (05362595634 Selçuk Koyunci , Honda'yı bilen göçük düzeltme ustasıdır,fikir yada bilgi alabilirsiniz.Üsküdar , Zeynep Kamil'de)

Son düzenleme:
Ad Soyad
Erhan Turhan
Aracınız
Civic FC5 2021
Teşekkür ederim hocam bakalım mini onarıma götürücem umarım yaparlar olmazsa göçük düzeltme yapan yerlerle de görüşücem.
Geçmiş olsun ,mini onarım servisleri boyasız göçük düzeltme yapıyor mu bilmiyorum ama yapmıyorlarsa göçük düzeltme ustasına göstermeden işlem yaptırmamanızı(boya)tavsiye ederim.
* (05362595634 Selçuk Koyunci , Honda'yı bilen göçük düzeltme ustasıdır,fikir yada bilgi alabilirsiniz.Üsküdar , Zeynep Kamil'de)
bakalım artık RS teknik servise götürücem bi duruma göre hareket edicem teşekkür ederim hocam

Ad Soyad
Erhan Turhan
Aracınız
Civic FC5 2021
RS servise gösterdim tırnak takılıyor ve derin o yüzden boyasız yapılamayacağını söyledi. Tramerde gözükmüyormuş mini onarım yapabiliriz isterseniz bu şekilde dediler. Başka yere göstersem mi bilemedim. Ama bence de boyasız zor gözüküyor

Aracınız
Civic FD6 2010
Böyle bir çizik için asla boyatmazdım arabamı.üstelik beyaz renk.göçüğü boyasız düzelttirip çiziği çelik rötuş yöntemi ile %90 a yakın kapattırabilirsiniz.
Bende kesinlikle bu şekilde yapardım. Güzel bı de pasta atildimi hiç bir iz falan kalamaz

RMX2170 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ad Soyad
Erhan Turhan
Aracınız
Civic FC5 2021
Merhaba, benim aracımda da çizikler mevcut. ve kasko dahilinde RS servise gitmeyi düşünüyordum. RS servise gittiniz mi? Memnun kaldınız mı? çizikleri onardılar mı?
Götürdüm ama boyasız yapmayacaklarını söylediler bundan sebeple yaptırmadım bende. Göçük giderme işlemiyle yaptırmayı düşünüyorum şimdilik duruyor o şekilde zaten göze batmıyor bakılınca.

Geri