Derin Çizik Onarımı

Ad Soyad
Erhan Turhan
Aracınız
Civic FC5 2021
Arkadaşlar merhaba aracımda başka bir aracın yandan sürtmesi sonucu 20 cm kadar hafif derin bir çizik oluştu. Bunu en kolay nasıl onarabilirim? Kaskonun mini onarım hizmeti bu sorunu çözer mi sizce veya başka ne türlü bir yöntem uygulamalıyım?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 20210830_181705.jpg
    20210830_181705.jpg
    31.9 KB · Görüntüleme: 208
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Götürdüm ama boyasız yapmayacaklarını söylediler bundan sebeple yaptırmadım bende. Göçük giderme işlemiyle yaptırmayı düşünüyorum şimdilik duruyor o şekilde zaten göze batmıyor bakılınca.
Evet ben de geçen gittim. Gerçekten herşeye bir bahane bulup mini onarıma haricinde yapmaya çalışıyorlar. Yaşadığım olayı anlatayım.

1) Aracımın üzerindeki çizikleri gösterdim. Bana "20cm'e kadar kapsamda" dedi. Ben de "zaten bu çizik 20 cmden kısa "dedim, cevap veremediler :(

2)Ayrıca ön tamponun bir köşesi yerinden çıkmıştı. Ben baktım diş ve tırnak sağlam sadece yerinden çıkmış tampon. "rica etsem bi dişle tırnağı terine oturtur musunuz" dedim bana "burası kurumsal bir yer olduğu için dosya açmadan bişey yapamam" cevabını verdi.

Tamam belki öyledir de hiç bir konuda yardımcı olmuyorsunuz ki herşeye bir bahane arıyorsunuz. Neden RS servise geleyim ki o zaman

Geri