nasıl resim yukluyoruz
nasıl resim yukluyoruz
Hocam bu kılıfı ilk kullananlardansınız, kılıfın şu anki hali nasıldır? foto atabilirseniz çok sevinirim
bant kullanmadan dikmeye çalıştım. İlk direksiyon kılıfı dikişim. Dikmeye başlamak ve dikişi bitirmek biraz zorluyor. Tecrübeli biriyle yapmakta fayda var. Beni tek başıma biraz zorladı artık olduğu kadar diyip yaptım. 3 saatimi aldı.![]()
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Orjinalden çok daha kaliteli duruyorEkli dosyayı görüntüle 263235Ekli dosyayı görüntüle 263236Ekli dosyayı görüntüle 263237
Fb7 için birebir kılıf düşünenler varsa faydası olur umarım.Dikimi kendim yaptım.Zorluğu yok.Ürünü internetten 80 tl ye aldım.Yalnız deriyi yanlara sokmak için yolladıkları plastik işe yaramıyor,kredi kartı daha iyi iş görüyor.Dokusu çok orijinaline göre çok çok iyi .
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhabalar.bu econ tuşunun orda pedal yazan bir aparat var o ne ise yararDireksiyon kılıfı dikimi yaptik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HTC Desire 816 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu işe yarıyor.Merhabalar.bu econ tuşunun orda pedal yazan bir aparat var o ne ise yarar
SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Güzel olmuş gerçekten emeğinize sağlık o butonların olduğu kısımları siyah plastiğin altına itelediniz galiba bu işlemlerde zorlama oluyor mu