Mail atmıştım ciddi bir dil ile aradılar yetkili biri olarak arıyorum vs dedi bende durumu izah ettim adam açık açık konuştu japonyaya iletirim ama imkansız değişmesi dedi, dış etkenler vs bimlemle falan filan konuştuda konuştu bende bir çok kişinin bundan şikayetçi olduğunu ilgili forum sitelerinde kullanıcılarının şikayetinin bulunduğunu ve markanın değerinin ilgisizlik yüzünden düştüğünü söyledim. Gerçektende böyle ford focus şirket aracım var evet oda soyuldu hemde daha çok soyuldu ama tuzladaki musluoğlu servisine yol üstü girdim 45 dk sonra yep yeni direksiyon simidim vardı.
Honda ise ücretle taktırabilceğimi söyledi ama tekrarlanacak bir durum olduğunu açıkladı hatta ve hatta kişisel olarak bana direksiyon kaplamacılarının olduğunu ve daha uyguna orjinale yakın yaptırabileceğimi söyledi ! İşte aradaki servis değer farkı bu.
Honda japonyaya ulaşıp ilgili telefon ses kaydınıda ekleyip ingilizce mail atacağım durumu açıklayacağım sonuçta onların adınada konuştular bakalım doğrumuymuş.