- Ad Soyad
- ahmet karabayır
- Aracınız
- Civic FC5 2017
Arkadaşlar yazlıkları taktırırken sol ön amortisörümün yağ kaçırdığını gördüm ve yenisi ile değişme kararı aldım . Bulunduğum şehirde bulamadığım için oroparcasan dan sipariş verdim kraftvoll marka 2 amortisör ayrıca 2 z rot . Parçalar geldi z rotları değiştik amortisörler uymadığı için iade ettim . Z rotlar değişince direksiyonu çevirince ses gelmeye başladı , amortisörlerden diye düşünüp yeni başka marka amortisör sipariş ettik ( maher marka ) . Onlarda geldi hepsi takıldı sorun devam etti . Daha sonra usta amortisör tabla takozu ve rulmanını değiştidi sorun yine düzelmedi . Badala girince ses gelmiyor kasisten inince tak tak ediyor ve en gıcığı arabayı ilk çalıştırıp direksiyonu sola kırınca tak diye sert bir ses geliyor . Araçla seyre devam edince diğer direksiyon hareketlerinde bu ses birdaha gelmiyor fakat arabayı stop edip 2 -3 saat sonra çalıştırdığımda direksiyon manevrası yapınca bu ses geliyor ve seyir halinde tekrar ses kesiliyor . Sorunu ustaya anlattım herşeyi çıkardı taktı alt takımda bir sorun olmadığını söyledi 2 3 güne parçalar oturur dedi bekledim sorun yine devam etti . Bugün yetkili servise gittim eski z rotları ( eskinin sağlam olduğunu söylediler ) taktılar eve gelip arabayı bir kaç saat sonra çalıştırdım hala aynı .
Yani sağlam arabayı hasta ettik , varsa önerisi olan dinlemek isterim .
Yani sağlam arabayı hasta ettik , varsa önerisi olan dinlemek isterim .