Civic FC5 DİSK FREN MARKA TAVSİYE?

Ad Soyad
Fatih AZGIN
Aracınız
Civic FC5 2018
Civic fc5 benzin-lpg 2018 model aracım için disk balata markasında hangisini tercih etmeliyim

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
Önlere bakıyorsanız ben şahsen aşağıdakileri alırdım:

beraberinde hidrolik yağıda değiştirirdim 3 senede bir değişimi istenen bir sıvı ve iyi bir usta tarafından adam gibi montaj yapılmasını sağlardım herhangi sıradan bir ustaya bırakmayın işin ehli biri yapsın montajı.

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
Orijinal al gec reis otosupermarket uygun oluyor ben ordan aliyorum orijinal ate’leri fk7 icin

stok yok gösteriyor yoksa bende katılıyorum ATE en iyisi olur Otosupermarketde tamda alın diyeceğim yer sizinle hemfikirim.
dışarıda piyasada ATE alırmıydım bilmiyorum sahtesi çıkabilen bir marka.

Ferodo en azından sahtesi olmayan ve yine ATE gibi birinci sınıf bir ürün bende takılı ve aşırı derecede memnunum

Ad Soyad
Özkan demir
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
stok yok gösteriyor yoksa bende katılıyorum ATE en iyisi olur Otosupermarketde tamda alın diyeceğim yer sizinle hemfikirim.
dışarıda piyasada ATE alırmıydım bilmiyorum sahtesi çıkabilen bir marka.

Ferodo en azından sahtesi olmayan ve yine ATE gibi birinci sınıf bir ürün bende takılı ve aşırı derecede memnunum
Ben dedigim siteden aldim barkodlu orijinal urun geliyor , brembo balata ve ate arka disk aldim servis sadece 2 arka diske 5.500 dedi ben 3.500 a aldim kendi distributoruymus ate’nin , onemli parcalarda orijinalden yanayim hep imkan oldukca

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
Ben dedigim siteden aldim barkodlu orijinal urun geliyor , brembo balata ve ate arka disk aldim servis sadece 2 arka diske 5.500 dedi ben 3.500 a aldim kendi distributoruymus ate’nin , onemli parcalarda orijinalden yanayim hep imkan oldukca

hocam aynı şeyi söylüyorum bende, bende aynı siteden aldım hatta yıllardırda 'Berke' Bey ile direkt watsapp üzerinden alırım ve evet Türkiye ATE distribütörü,sahte ürün bu firmada yok orijinal ürün dediğiniz gibi.

tek sorun stok bulunmuyor yazıyor bu sebeble Ferodo önerdim yoksa bencede Otosupermaketimden ATE almak olurdu ilk seçeneğim ama şununda altını çizeyim defalarda ATE kullanmış biri olarak net diyebilirimki her ne kadar Berke fark var diyecek olsada en ufak bir fark göremediğim gibi aşırı hızlı kullanıma Ferodo daha bile iyi performans gösterdi, özetle öneririm.

Geri