- Aracınız
dizel bakımları 2000 lira civarında. lpg 10000 km de bir herşey iyi güzel tercih sizin
Bu konu ile ilgili kaynak verebilir misiniz dizel içinde 10 bin olduğunu söylemişti ben aracı alırken. Bu arada ben kesinlikle dizel derim herkesin kendi tercihi her ikisinide test etmiş biri olarak dizel sadece 1. ve hadi en fazla 2.viteste dizel hırlama sesi geliyor buda dizelin sorunu onun dışında motoru kesinlikle sessiz uzun yolda kulak tırmalamıyor. Şehir içi performans olarak çok güzel torku gerçekten hakkıını veriyor. Bende 24 ocakta exe dizel aldım cash 152 ye. İlk başta nazara geldik yolda kaldık ayrı dava ama şu an memnunum, Allah şükürler olsundizel bakımları 2000 lira civarında. lpg 10000 km de bir herşey iyi güzel tercih sizin
Çok sevindim ya 1 sene veya 20 bin mi, yani ben senede 20 bin yapmam imkansız en fazla 10 bin yaparımKAYNAK DÜN TEST SÜRÜŞÜ YAPTIRAN HONDA CEM BAYİİ. BAKIMLARI 2000 LİRA CİVARINDA DEDİ . EVET 1 2 VİTES DİZEL VARİ GAYET İYİ ONUN DIŞINDA
20 bin degil yani belkide öle bilmiyorum. ama bakımları 2000 lira civarı dizel araçların . benzinli araçların bakımları 10000 km de bir yada yılda dizel km bilgim yok bakmak lazımÇok sevindim ya 1 sene veya 20 bin mi, yani ben senede 20 bin yapmam imkansız en fazla 10 bin yaparım
Hep fakirlik hayali bunlar işte Dizel olsun az yaksın ama haklısınız az km yapacak bir insanın kesinlikle benzinli araca yönelmesi gerekirBu sabah Exe Eco 2018 aracım için 10 bin bakım ücretlerini sordum,
İstanbul Park Honda 1300 TL
İstanbul Cem Honda 1300 TL
Ankara Bora Honda 1100-1200 TL arası.
Eğer senede 10 bin km civarında bir yol yapacaksanız neden Dizel bakıyorsunuz onu anlayamadım.
Hep fakirlik hayali bunlar işte Dizel olsun az yaksın ama haklısınız az km yapacak bir insanın kesinlikle benzinli araca yönelmesi gerekir