j c K
0
Ben bugün aracın lastiklerini kontrol ettim benzincide. Hepsi 31'deydi. 33 yaptım ben. Belki etkiler biraz. Lastikler inik olduğunda yakıt tüketimi artıyor diye kontrol etmiştim. Bu 5'leri ben de görmek istiyorum Allah'ım bana yardım et 

Merhaba arkadaşlar Exe eco kullanıcısı olarak buraya yazmak istedim 5.2 en düşük kullanım ortalama 6 lt desek 6x6,38 tl:38,28 tl / 100 km: 0,38 kuruşa denk geliyor değeri yüksek olan arkadaşlar 8-9 gören ler motor daha yeni rodaj dan sonra düşecektir ben kendi adıma LPG ile en son 112tl lik gaz ile 284 km yol yaptım 0,39 kuruşa denk araç 5200 km de ilk aldığımda 0,52 kuruştu şimdi 37-40 kuruş bandında full İstanbul içi benim sorum şu şekilde olacak acaba 20 bin küsür fark vermeye değdimi çünkü yılda 25 bin km altı dizel araçlar için pek mantıklı değil diyorlar sizlerden de fikir almak isterim saygılar.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sizin araçlarda yani exe lerde lastik markası me bilmiyorum ama bence bizim araçlarda elegance lerde kullanılan briston lastikler aracın daha verimli yakıt harcamasını engelliyor bence. Çok sert ve konforsuz bu lastikler. 20000 kullandım yarı ömrü gitti desek bi bukadar daha kullanıp michelin lastiklerini taktırmak için sabırsızlanıyorum artık.Ben bugün aracın lastiklerini kontrol ettim benzincide. Hepsi 31'deydi. 33 yaptım ben. Belki etkiler biraz. Lastikler inik olduğunda yakıt tüketimi artıyor diye kontrol etmiştim. Bu 5'leri ben de görmek istiyorum Allah'ım bana yardım et![]()
briston tornado mu torenze mi öyle birşey.Sizin araçlarda yani exe lerde lastik markası me bilmiyorum ama bence bizim araçlarda elegance lerde kullanılan briston lastikler aracın daha verimli yakıt harcamasını engelliyor bence. Çok sert ve konforsuz bu lastikler. 20000 kullandım yarı ömrü gitti desek bi bukadar daha kullanıp michelin lastiklerini taktırmak için sabırsızlanıyorum artık.
LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
MerhabaBurayı sürekli takip edip okuyorum bende yazayım, bugün itibari ile 2.200 km yapmış bulunmaktayım ve full istanbul içi her gün 20 km esenler-şişli gidiş dönüş yapıyorum yakıt ortalamam 6,4 ve daha da düşecektir çünkü anlık yakıt yakıbi yapıyorum sabah 5,8 akşam 6,2 oluyor genellikle. (Dizel exe at)
Hiç bişey yapmıyorlar sadece kontrol müş boşa gittik bedava diye yıkattım yoksa mantığı yokmuş bundan sonra 11 binde mi gidilecek ya da bakımdan 1 yıl mı onu bile bilmiyorlar kısaca 1000 bakımı araç satarken formaliteden söyledikleri laf laf laf gerçekte bişey yok arabanın etrafında dönüp teslim ediyorlarMerhaba
1000 km kontrolune servise gittiğinizde ne işlem yaptılar? mesela yağ değiştiriyorlar mı? Tecrube etmış diğer arkadaşlar da cevap verirse sevinirim..