1300 izmir çamkıran 1 ay olmadı yaptıralı
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam ben bir süredir yazacağım yazamadım aynı bahsettiğimiz ses hali hazırda gelmeye devam ediyor bilginiz olsun.
Lenovo K33a42 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Arkadaşlar 4.6 altına düşen varmı ben denedim 4.6 gösteriyor ama yakıt doldurup hesapladığımıda 5.2 yaktı klima acık hız 100-110Merhaba arkadaslar dizel kullananlar performansli ve normal kullanimda yakit degerlerini yazabilir mi gorelim bibenim performansli kullanirsam 5.8 6 litre eco mod sakin kullanimda 4.0 4.3 lt arasi . Arac 300 km de su anda
Arkadaşlar 4.6 altına düşen varmı ben denedim 4.6 gösteriyor ama yakıt doldurup hesapladığımıda 5.2 yaktı klima acık hız 100-110
Ekli dosyayı görüntüle 252860
MI 5s Plus cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben depoyu fullediğimde şimdiye kadar hiç 900-1000 km lik gider değeri göremedim malesef ekranda. Hep 600 küsür gider gösteriyor şehir içi kullanıyorum daha sık ve 600 ü şimdiye kadar görmedim. Benim araba niye böyle yakıyor anlayamadım bir türlü..Bayram tatilinde yolların kalabalık olması sebebiyle ağırlıklı olarak hız sabitleyici ile kullandım. Hızı 100e sabitledim genelde. Aracım 2018 Elegance dizel manuel.
Araç full bagaj, 2si çocuk 4 kişi. Klima hep açık. Econ kapalı. Yakıt tüketimi şu şekilde. Depoyu doldurunca trip sıfırladım. Sakin kullanımda şehirlerarası 900-1000 km gider gibi gözüküyor. Ekli dosyayı görüntüle 252868
Benim bayram tatili 5.4 antalya şehir ici dışı karışık.Agrasif kullanım genelde.Bu merette sakin kullanılmıyo be??Bayram tatilinde yolların kalabalık olması sebebiyle ağırlıklı olarak hız sabitleyici ile kullandım. Hızı 100e sabitledim genelde. Aracım 2018 Elegance dizel manuel.
Araç full bagaj, 2si çocuk 4 kişi. Klima hep açık. Econ kapalı. Yakıt tüketimi şu şekilde. Depoyu doldurunca trip sıfırladım. Sakin kullanımda şehirlerarası 900-1000 km gider gibi gözüküyor. Ekli dosyayı görüntüle 252868