Siyaset olarak algılamayın arkadaslar, o nedenle yazmıyorum, sadece cidden o kadar sıramı varmış şaşırdım

Aracı ilk çalıştırmada kızdırma bujisinin ikazı sönesiye kadar bekliyorsunuz. Kışın bu süre uzar. Sonra aracı normal bir şekilde çalıştırıyorsunuz. Araç çalışırken tekrar yanıyor ise bu normal değil!Zaten Marşa basinca kizdirma buji isigi yaniyor
Marsa bastigim anda yanmaya basliyor 2 sn yaniyor ve motor çalisinca sönüyor. Normal bi durum o haldeAracı ilk çalıştırmada kızdırma bujisinin ikazı sönesiye kadar bekliyorsunuz. Kışın bu süre uzar. Sonra aracı normal bir şekilde çalıştırıyorsunuz. Araç çalışırken tekrar yanıyor ise bu normal değil!
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Siz kontak açık iken kızdırma buji lambasının sönmesini beklemiyor musunuz?Marsa bastigim anda yanmaya basliyor 2 sn yaniyor ve motor çalisinca sönüyor. Normal bi durum o halde
Siz kontak açık iken kızdırma buji lambasının sönmesini beklemiyor musunuz?
Biraz değişik çalışma tarzı varmış. 2 saniye ısınma süresi veriyor. Biraz daha elektronik sisteme dönmüş.Yani kontagi tek kademe cevirince kizdirma bujisi isigi yanmiyor. Cift basinca cikiyor ve arac 2 sn gec calisiyor
Farkli geldi banada. Yarin iyice bi bakicam marsi vermeden önce tek kademede beklemem gereken bi inkaz varmi. Bu arada yaklasik 1 dk bekletiyorum belki yeterli olmuyorBiraz değişik çalışma tarzı varmış. 2 saniye ısınma süresi veriyor. Biraz daha elektronik sisteme dönmüş.
7 Aralıkta @Biyolog hocam yaptırmıştı. 1.491,75 tl.Arkadaşlar yakın zamanda 20000 km bakımı yaptıran varmı. Fiyatlar ne durumda?