Civic FB7 Düşük hızlarda 1500 2000 devir arası titreme / silkeleme sorunu

Ad Soyad
Tolga Yılmaz
Aracınız
Civic FB7 2013
Merhaba. 2013 model otomatik fb7 aracımda düşük hızlarda (60km hızdan sonra genelde yapmıyor) 1500-2000 devir arası titreme / silkeleme / vuruntu problemi var. S modunda bunu yapmıyor. Lpgde de benzinde de aynısını yapıyor.
Şanzıman yağı yaklaşık 1 önce değişti. Aynı tarihte boğaz kelebeği temizliği ve subap ayarı da yapıldı.
Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan, çözüm bulan, çözüm önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Ad Soyad
KEMAL elif
Aracınız
Civic FK7 HB 2019
Hocam arabam güvendiğim bir ustadaydı 1 haftadır bugün teslim aldım. Sonuç olarak ateşleme sistemine, şanzımana baktılar ve bir sorun olmadığını söylediler. Elimizde böyle birkaç tane daha araç var sorunu tam çözemedik bizden haber bekle dediler.
ne oldu son durum ? bulabildin mi kaynağını ?

Ad Soyad
KEMAL elif
Aracınız
Civic FK7 HB 2019
Hocam arabam güvendiğim bir ustadaydı 1 haftadır bugün teslim aldım. Sonuç olarak ateşleme sistemine, şanzımana baktılar ve bir sorun olmadığını söylediler. Elimizde böyle birkaç tane daha araç var sorunu tam çözemedik bizden haber bekle dediler.
ne oldu son durum nedir ? aynı sorun bende de var .. motor takozlarını , bujileri değiştirdim , hiç bir etkisi olmadı..

Geri