@insideman evet şimdi durum biraz daha iyi anlaşılıyor. Alsatçılardan araç almak cidden sıkıntılıdır. Aracı uygun fiyata almıştır. Uygun fiyat olmasının sebebide mutlaka vardır. Binici arabası değildir veya bazı sıkıntılarıda olabilir. Zaten ilk uzun yolda hararet yapması geçmişi hakkında bilgi veriyor. Mayın tarlasına hoşgeldiniz. Sigortadan kaç el değiştirmiş bir tarama yapılsa güzel fikir verir. Bir önceki sahibine ulaşmaya çalışın.
> Coliver genelde gençler sever normalde yere yakın olan aracı asfalta yapıştırmaya çalışırlar. Taktıkları markada önemlidir. Motor titremesi yapacağını düşünmüyorum. Erken bozacağı malzeme ise amortisör üst kule bilyalarıdır.
> Bilinen Honda ustası ile çalışmanız çok güzel. Tecrübeli sıkı ustaya ihtiyacınız var.
> Motor ve şanzıman kulaklarıda titreme yaptırabilir. Bunlarda dış etkenlere giriyor. Daha önceden olabilecek iç etkenleri yazmıştım. Ek olarak dengesiz avansta titreme yapar.
> Motor sıcak ve soğuk iken ayrı ayrı takip edilmeli.
> Video güzel olur. Youtube yükleyip link atabilirsiniz.
Faaliyet Ayn-ı Lezzettir...
Hocam youtube ekledim ama videoda pek titreşim anlaşılmıyor. Bu benim 4.hondam. Aynısından babamda da var. Özellikle onunla mukayese edince belirgin anlaşılıyor.