Otomatik fb7 aracım durma pozisyonunda n'den d'ye attığımda hoplatıyor arabayı.Bu normal mi¿
MAR-LX1M cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Expertizde motor kulakları kontrol demişti.Acaba değişmese başka sorunlar açar mıMuhtemelen motor kulaklarından biri ömrünü oldurmuş, sağ motor kulağını kontrol ettirmenizi öneririm.
Diger kulaklarada zarar verir yatakları bozar ayrıca vıbrasyon yapar aracda, orjınal takılmasını tavsiye ederim, kulakların yan sanayisını takmayın derim.Bakımını yeni yaptırdım.Filtreler de değişti. Expertiz de motor kulaklarına kontrol demişti.Pahalı bir şeymiş herhalde.Değişmese başka sorunlar açar mı ki
Bende de fb7 varken kulak oturdu oturacak gibiydi sarı duz cizgi olan alan o zaman zamanı gelmıs demektir. Kontrol edin MUsaıt zamanda, ne kadar mesafe var arada.Bakımını yeni yaptırdım.Filtreler de değişti. Expertiz de motor kulaklarına kontrol demişti.Pahalı bir şeymiş herhalde.Değişmese başka sorunlar açar mı ki
Çok sağolun tecrübelerinizi paylaştığınız için.TeşekkürlerBende de fb7 varken kulak oturdu oturacak gibiydi sarı duz cizgi olan alan o zaman zamanı gelmıs demektir. Kontrol edin MUsaıt zamanda, ne kadar mesafe var arada.
Şuda olabilir şanzuman kulagınında zamanı gelmıs olabilir oda oyle sıkıntıya sebebiyet verebilir. Ekli dosyayı görüntüle 266825
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Insallah dogru tespittir omu bumu şunu kuşkuları kötü cunku, en azından ugraşmazsınız..Çok sağolun tecrübelerinizi paylaştığınız için.Teşekkürler
Tam net bısey demek cok zor, ama dibe gelmıs, sız 10 15 bin km gıbı dusunun max... eger illa km olarak bilgi istiyorsanız,Konuyla ilgili şükür benim ses, titreşim vs.. bir şikayetim yok. Bugün kontrol ettim fotodaki gibi aralık. Ne durumda, tahminen ne kadar daha gider acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 266863
Ekli dosyayı görüntüle 266864
Önümüzdeki bakımlarda düzenli kontrol ettiriyim. Orijinal parça konusunda kesinlikle size katılıyorum, o konuda hassasım. Teşekkürler bilgi için..Tam net bısey demek cok zor, ama dibe gelmıs, sız 10 15 bin km gıbı dusunun max... eger illa km olarak bilgi istiyorsanız,
Degısım Yapacagınız zaman muhakkak orjınal taktırın, yan sanayi hıc ıyı degıl bugunu var yarını yok.
FIG-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.