Anladim hocam
Evet hocamArkadaşlar aracı benzinli aldıktan sonra lpg servise sonradan taktırılırsa garanti 3 yıla düşüyor değilmi dışarda taktırınca tamamen bitiyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet hocam
Evet hocam montaj serviste yapılıyor, farklılıklar iki mesaj önce attığım linkteki parçalar.
Doldurma kısmını ecolar gibi yapabilirler
Sizin yanlışınız var. Hiçbir eco da fabrikada montaj yapılmıyor. Bazı servisler anlaşmalı brc bayiine nakliye aracı ile gönderip momtajını orda yaptırıken, bazı bayiilerde ise brc elemanları gelip montajı yapıyorlar.abi yanlısın var ecolar fabrikada montaj yapılıyor
Bütün ecolarda dahil fenni muayene süresi 2 yıla düşüyor. Bunun sebebi fabrikadan benzinli diye ruhsatlı çıkmasıdır. İster eco olsun ister olmasın somradan takıldığı için tekrar fenni muayeneye gittiği için sıfır aldığınız araç 2 sene sonra fenni muayeneye gidiyor. Aslında bu 2nci fenni muayeneye gitmesi demek oluyor. Çünkü siz aracı aldığınızda zaten lpg işletmek için bayii tarafından ilk fenni muayeneye sokulmuş oluyor.[/QUOTE
Evet bende bu lpg takılması konusu anlayamamıştım. Evimin yakınında muayene istasyonu var bir baktım sıfır civicler orda adama sordum bu araç burda ne arıyor diye LPG li olanları bayi muayene ye sokuyor dedi.
Fabrikada lpg takılıyorsa neden bayiye geldikten sonra tekrar muayene ye giriyor bu araba kafamı kurcalamıştı.
Şimdi benim aracım benzinli cuma günü bayide LPG taktırıyorum aracıma benzinli olduğu için muayenesi 3 yıl geçerli LPG den sonrada hemen ruhsata işletmeyi düşünmüyorum muayenesi gelene kadar tekrar