- Aracınız
Bu konuda sorunlar yaygınlaşmaya başladı ve ne brc ne de hondanın herhangi bir çözüm önerisi bulunmamaktadır. Şikayetlerimizi gerekli birimlere bildirmeye başlamalıyız bence.
lpg de bu değerleri göremezsiniz.lpg yi kapatırsanız ekranda görünürArk mrb , Yen'i civic elegans lpg li aracın ortalama yakıtı , yol bilgisayarı , anlık tüketimini nerden görebiliyoruz ? Biraz karıştırdım on konsolu bulamadımmm, trıp a , trıp b yazıyor, bi de avg .... yazıyor başka bişey yazmıyor... nerdenbakmam Laz'ım?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
ark mrb , yen'i civic elegans lpg li aracın ortalama yakıtı , yol bilgisayarı , anlık tüketimini nerden görebiliyoruz ? Biraz karıştırdım on konsolu bulamadımmm, trıp a , trıp b yazıyor, bi de avg .... Yazıyor başka bişey yazmıyor... Nerdenbakmam laz'ım?
Iphone cihazından civictr mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende exe pakette aldım tek sıkıntım çamurluklara taş deydiği zaman takır tukur ses yapması buda benı sinir ediyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz ?
Arkadaşlar merhaba;
Lpgli civic executive kullanıyorum ve aracımda şöyle bir sorun var. lpg deposu boş olsa dahi gösterge full gösteriyor ve servis bunun bir seride üretim hatası olduğunu söyledi. bununla daha önce karşılaşan oldumu. ve ayrıca aracım lpg ye geçtiğinde bi hırıltı sesi başlıyor ve rahatsız edici seviyede bununla karşılaşanda oldumu. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler